Interiørbilder hos oss.

Vi har jo fått veldig mange fine gaver i dag, men jeg har ikke orket å ta bilde av alt sammen.
Jeg har ønsket meg en lampe, men på grunn av at det har vært så mye utgifter har jeg ikke fått kjøpt den.
Men jeg hadde betalt ett depositum allerede.
Jeg fikk meg en stor overraskelse når jeg fikk lampen av mamma og pappa til morgenen i dag. Det hadde jeg aldri trodd. Den var dyr, så planen var å vente. Men nå er jeg  jo kjempe glad for at jeg fikk den alikevell.


Her får dere se ett bilde fra alle mulige vinkler. Jeg elsker den nye lampa mi. Den er hele 60cm høy!Poster litt fler interiørbilder i farta.
Dette er ultralyd (3D) bilder av barna i uke 28. Johannes til venstre og Maren til høyre.Fikk en nydelig plante i vakker potte av min venninde,Vi bor i Norge, ikke sant? Pynter med reinsdyr. (Det er vel reinsdyr??)Dette bordet er nymalt. Jeg har fått det av mine besteforeldre. En gammel skatt. Jeg har malet den med bengallakk. Er litt usikker på fargen. Så det er mulig jeg maler på nytt.
Hva synes dere?Sett så fine roser før? De er langstilkede. Helt utrolig flotte. Dette er halve buketten. Og hele buketten kostet bare 150kr!!!
Denne har jeg "stjelt" av mamma..Vinterhagen er lekerommet til barna. Jeg elsker vinterhager. Det er så lunt og trivelig her.
Skal vise dere hvordan jeg organiserer lekene en dag denne uken. Det ser såå mye bedre ut, og det er enklere å finne det man leter etter når man har litt orden.Hva synes dere om interiørbildene? hyggelig med tilbakemeldinger:)


Ha en fin søndagskveld videre:-)

12 Søte ord

Hilde-Kristin

29.aug.2010 kl.21:57

Syns det var kjempefint jeg;) Spesielt søtt med de hjerterammene, kom meg ikke på 3dul jeg, var for lang ventetid da jeg skulle bestille. Men da vet jeg det til neste gang;)

Og lampa var knallfin;)

brokenaron

29.aug.2010 kl.22:16

Så flott hjem du har :)

Janne

29.aug.2010 kl.22:23

Dere har et nydelig hjem!!Du er kjempeflink!!veldig gøy å se interiørbilder.Du?lurte på om du kunne skrive/legge ut litt bilder om hunden deres.Jeg er så glad i hunder!!!
Kjempefint!! Veldig glad i sølv for tiden :))

Mamman din

29.aug.2010 kl.22:57

Så koselig blogginnlegg:) Blogg litt om hva barna fikk i morgen da vel? Spennende for oss å se. Hadde seriøst ikke tid til å se så mye under festen. Men registrerte jo at de hadde fått mye morsomt også:) fortsatt god gebursdag ungen vår :))

Anne Marit

30.aug.2010 kl.08:52

Jeg har for 3 dager siden kjøpt samme lampe:) Kjempefornøyd med den;) Må bare spør om pris der du så på den? Bare ifht der jeg kjøpte den( der jeg kjøpte den er de beryktet på å ta mer for ting enn andre med samme varer)...Mvh Anne Marit

Melissa- Pseudotvillingmamma

30.aug.2010 kl.10:16

Anne Marit: Hei:-) Den kostet litt under 1000lappen. 9hundre og etteller annet.

Egentlig veldig billig for en slik lampe, andre steder har jeg sett de tar over 3tusen for samme type!

Hvor mye betalte du?

Melissa- Pseudotvillingmamma

30.aug.2010 kl.10:17

Mamman din: Ja, tenkte jeg skulle skrive om det. Fikk sinnsykt mye fint:-):-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

30.aug.2010 kl.10:17

Janne: Tusen tusen takk:-) Ja, selvfølgelig!! Ett innlegg om vår kjære Silje og gode Selma skal komme:)

Anne Marit

30.aug.2010 kl.13:04

Jeg betale 898,-

Syns ikke det var så gæli, har min i ganga på en nyoppusset benk etter min oldemor:) Knakande fiiiin:o)

Maria

06.sep.2010 kl.18:55

HVor er den liftgardinen din fra? Den med blomster på, utrolig søt... :-)

Også den lampen, sinnsykt fin! :-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

06.sep.2010 kl.19:04

Maria: Hmm, jeg mener jeg kjøpte den på princess. På amfi borg. Den var ikke så verst i prisen heller. Mener de har den enda, i 2 forskjellige nyanser.

Ja, lampen er helt utrolig rå. Jeg elsker den:-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits