Jeg ble tillitsvalgt på foreldremøtet.

 

Da nærmer denne uka seg slutten også. Jeg har vært på mitt første foreldremøte i dag, i barnehagen. Jeg ble tillitsvalgt, så nå har jeg nok litt småarbeid foran meg det neste året. Veldig gøy da, man får jo "tillit" :)

Noen som vet hva jeg som foreldrekontakt/tillitsvalgt må gjøre?

Videre under foreldremøtet ble det vist en bildevisning på storskjerm, med musikk i bakgrunnen. Utrolig flott. Jeg slet med tårene, jeg synes det var veldig vemodig. Barna mine ser ut til å stortrives, men alikevel er samvittigheten min på bunn. Barnehagetantene virker så flinke, de gjør ALT sammen med barna. Til og med jeg som mor gjør ikke så mye som de. Jeg får nesten lyst å ikke sende de i barnehagen, fordi jeg vil ikke gå glipp av den tiden de får når ikke jeg er tilstede. Jeg synes det er jævelig, fordi andre tar den dyrbare tiden jeg har med ungene. Selvom det er snakk om få timer de er der i forhold til tiden med meg, blir jeg lei meg.. Jeg er kontrollfreak, og jeg liker ikke slippe taket.

Noen som føler det samme?

Jeg skulle egentlig ut med noen gamle venner i dag, vi skulle på peppes pizza. Men ting går som vanlig ikke på skinner her i huset, så da måtte jeg avstå i dag. Får håpe det ordner seg neste gang!  Vi har nemlig ordnet en symøteklubb. Så det kommer nok fler sjangser til å møtes.

Nå sitter vi med rumpa godt plantet i sofaen, og vi har blitt servert deilig kyllingbolle-suppe med ris av min pappa. Tror nok ikke det finnes noen som lager så god middag som han, det er helt utrolig. Dessuten er de så snille og ber oss hente middag hos de veldig ofte. Vi sparer både penger og jobb! Herlig å få lov å være litt ung og få hjelp av mamma og pappa selvom livet mitt er som det er, jeg har mye mer ansvar enn de fleste på min alder.

Jeg har fremdeles ikke fått reparert kameraet mitt. Delvis på grunn av tidsmangel og delvis på grunn av frykt for at reparasjonen skal koste mye. Jeg har jo knust mobilen min også, så den må også repareres, og Kim har knust sin, så den må også repareres... Og som alle vet, depositum og oppstart i barnehage koster flesk...Vi har ikke stort å rutte med denne måneden i alle fall.

Jeg legger ved noen bilder moren min har postet fra mobilen sin og inn på facebook.

Min vakre datter Maren Elisabeth bader hos sin mormor og morfar.

Morfar og Johannes titter på dataen. Johannes kaller han MORFIS.

WOW-konfirmasjons kaka til Richard, broren min. Sikker på den veide 10kg, den var i alle fall bly tung.....

Moren min og broren min pynter lokalet til konfirmasjonen. Bilde av bordet og dekorasjonene kommer!

Min kjære bror, ferdig konfirmert.
Så ett skrytebilde av søsteren min Emma som var på konkurranse i helgen:


 

Ha en hyggelig kveld:-)

 
 

3 Søte ord

synne

22.sep.2010 kl.23:44

Kjære, søte du! Jeg vet hvordan du har det. Har vært der selv. Det som er fint for barna er at de kan leke med andre barn, og lære å forholde seg til andre, faste voksne. At de bli trygge sammen med andre. Etter hva jeg har forstått er det ikke ofte de går fulle dager. Sånn sett får de det beste fra begge verdener. Du er ei super mamma. Jeg har nesten voksne jenter nå. Men tankene dine kjenner jeg igjen. Ta vare på deg selv også. Barna dine er så nydelig. :)

annelen

25.sep.2010 kl.13:15

Hvilket lokale leide dere til konfen?? Så så fint ut der=D

Melissa- Pseudotvillingmamma

26.sep.2010 kl.08:32

annelen: Knossos! Over pizzanini.. Helt nydelig:-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits