03.okt.2010

I dag har moren min bursdag, så jeg vil starte innlegget med å gratulere henne så mye med 44 års dagen. Endelig begynner du, som alle andre å dra på åra. Jeg har jo alltid hatt forholdsvis unge foreldre, og nå er de besteforeldre i en alder av 40 og 44 år. Minstemor her i huset er jo 12 år, så hun har litt "eldre" foreldre enn jeg hadde på samme tid.

Jeg vil også sende en tanke til min bestefar, som døde for 18 år siden. På selveste bursdagen til mamma. Jeg håper og tror du har det fint i himmelen. Jeg skulle ønske du var her og fikk se dine barn, barnebarn og oldebarn. Du hadde nok vært veldig stolt.

Nok en regntung søndag nærmer seg slutten, og vi er godt inne i høsten allerede. Når man titter ut av vinduene, merker man at sommeren er over for lengst. Det er vakre farger som blåser i vinden. Det er det eneste jeg liker ved denne årstiden. Alt det andre som følger den, liker jeg aldeles ikke.

De fleste som har lest bloggen min en stund, vet jo at jeg sliter med en revmatisk sykdom vi ikke helt finner ut av. Så høsten og vinteren er ikke min tid på året. Endelig når formen bedres og leddene blir mykere i slutten av august, kommer kulda. Det er forbaska irriterende og leit. Jeg skulle så gjerne bodd i varmere strøk. Og det er ikke noe annet enn familien som holder meg igjen. Skulle ønske vi alle kunne flyttet nedover!

Og i den annledning vil jeg nå spørre dere om noen av dere har erfaring med å bo i utlandet.

Jeg og min familie har jo tidligere flyttet til Bali, (den historien er forøverig utrolig lang, så den må fortelles siden). Dette var ingen suksess, siden det var sykdom hjemme i familen, og vi måtte dra hjem.

Men det var en utrolig opplevelse!

 

 

. Jeg vil høre om noen som har flyttet avgårde med små barn? Blogger forresten fra mobilen, så noen feil kan forekomme:)

Ingen søte ord

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits