Oslotur!

Føler det er på tide å fortelle dere hva jeg har gjort i det siste.

I forrige uke skjedde det mye, mandag til fredag gikk i ett, siden jeg både har jobbet, gjort alt her hjemme med unger og slikt og gjort lekser.  På fredag dro mamma, tante, onkel og jeg på Beth hart konsert. En gammel venn av min mamma kjente tilfeldigvis Beth Hart, som er min favorittartist. Derfor fikk vi stå på gjesteliste.

Før konserten, spiste vi tapas, og tok noen øl på grønnland. Ja, tenk at mamma og jeg drakk øl i samme rom,det er helt utrolig. Men, det føltes ikke så rart som jeg regnet med at det skulle. Jeg hadde bestemt meg for å drikke litt, kun for å holde ut hele kvelden. For når klokka var 3 og jeg var ferdig på jobben, ville jeg egentlig helst innta vanrett stilling på sofaen. Derfor viste jeg at om jeg skulle ha en grei kveld, måtte jeg være alkoholpåvirket. Og jeg drikker jo ALDRI. Derfor ble jeg i form etter bare to øl, heldigvis.

Når vi ankom konserten, møtte jeg ei venninde av meg. Jeg viste hun skulle på konserten, men jeg hadde ikke regnet med å støte på henne. Hun var sammen med en venninde. Derfor slengte jeg meg på de, og ble med for å finne ett passende sted å se konserten.

Jeg har jo vært på 4 konserter med Beth hart, og de andre gangene har hun ikke vært like populær som nå, så da har vi stått nesten helt foran. Men denne gangen var det fullstappa hus. Jeg er jo ikke så høy, så det var ikke enkelt å finne en plass, men vi fant det til slutt. Konserten var bare helt utrolig bra. Hun har en fantastisk stemme, og hele henne tiltaler meg så utrolig mye. Tekstene hennes er også utrolig bra! Jeg vet ikke hva mer jeg kan si enn at hun er RÅ. Rett og slett. Elsker den dama.

Under konserten ble det inntatt mye øl, og på toppen av det hele begynte jeg å drikke sprit (drinker). Til og med med battery, noe jeg vanligvis ikke klarer lukten av engang, på grunn av tidligere erfaringer som har resultert i oppkast med batterylukt.

 Når konserten var over klokka halv 1, var jeg på langt nær ferdig med å feste. Når jeg først har dratt til Oslo, og er i den gode formen er det kjipt å dra hjem tidlig. Så jeg begynnte å tenke på muligheter for å enten dra senere, eller sove over hos noen kjente. Tante og onkel hadde sagt at når konserten var slutt, MÅTTE vi kjøre. Både tante og jeg skulle jobbe lørdags morgen. Og mamma skulle avgårde på konkuranse med søsteren min tidlig på morgenen 1,5 time unna.  Men jeg klarte ikke tanken på å slutte kvelden, så jeg tryglet mamma om å få bli igjen. Tante sa til mamma "Men hallo, hun er 22år". Men mamma klarte ikke tanken på at jeg skulle være "alene" i Oslo, derfor ble hun igjen sammen med meg. Vi bestemte oss for å ta nattbussen klokka 02.05. Og slik ble det!

 Etter et barbesøk der jeg drakk 2 øl, og shottet tyrker, innfant jeg meg med at kvelden var over og at vi bare fikk dra hjem til KJEDELIGE sarpsborg. Jeg må innrømme at Sarpsborg er en kjedelig by, men den passer meg godt alikevel, siden jeg ikke er så veldig sosial, og sitter hjemme med barna hver dag. Det passer personligheten min, og livet mitt. Men, fytti rakkern for en spennende by Oslo er!! Mennesker i alle former, farger og fasonger. Jeg har jo aldri drukket eller vært på byen i Oslo, men denne kvelden ga mersmak!

Vel, jeg var hjemme klokka 4. Stod opp klokka 7 og startet dagen med barna, og dro på jobb klokka 12.30.  Var faktisk ikke så verst dagen derpå:-) Det viser at jeg blir friskere, og friskere. For hadde dette vært for 2-3 år siden hadde jeg lugget i 2 dager i strekk. (Til informasjon til nye lesere: Jeg har ME, og diverse andre revmatiske plager).

Kim har jo bursdag den 28.10. Så den helgen hadde vi booket rom på Hankø spa hotell. Men, vi har jaggu avbestilt og bestemt oss for å dra til oslo å ha det gøy isteden. Vi er jo som pensjonister, så vi trenger litt utfordringer og spennende aktiviteter i livet.2 Søte ord

Så gøy og lese at du for en gangsskyld har vært ungdom og hatt det gøy :D:D:D!!

Melissa- Pseudotvillingmamma

12.okt.2010 kl.20:29

mamma til en gutt med down syn: Haha, ja det er ikke ofte jeg holder på med slikt gett:-) Men, jeg skal bli flinkere fremover. Det er nemlig virkelig gøy, og det gir energi!:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits