En grønnere hverdag?

Nei, nå gir jeg opp... Nå finner jeg ikke laderen til kameraet, fy søren, det er ikke meningen at jeg skal få vist dere bilder..

MEN, jeg har en annen ting å fortelle..

Jeg har nå blitt "sponset" av levlogisk.no. Jeg har allerede prøvd et produkt, som jeg vil skrive litt om så fort banneren er på plass. Jeg er ikke så god på slikt, så må ha litt hjelp av min kjære mann.

Denne butikken anbefales på det sterkeste!
Forteller mer når banneren er på plass.

Formen min er utrolig dårlig i dag, og har egentlig vært det siden kulda snek seg på. Fysjamei, nå kommer vinteren. Og det er ikke lett med tanke på at jeg vet hvor dårlig jeg blir. Nå vet jeg at symptomene blusser opp for fullt igjen, og hverdagen blir tøff og lei.

Heldigvis har jeg en mann som hjelper meg når han er hjemme. I skrivende stund har han tatt med barna til svigers, slik at jeg skal få hvilet meg litt.  Godt vi er to.

Ha en fin søndag da dere!

Søte ord

Så morro :) Masse fint på lev logisk :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits