tomtomMAMA Massasjeolje


Nå har jeg prøvd denne massasjeoljen fra levlogisk.no. Den skal forebygge strekkmerker under svangerskapet også.

Jeg har da brukt den til ryggmassasje. Og jeg må si at jeg er kjempe imponert! Den hadde en utrolig bra konsistens, litt tykk, og ikke sånn typisk olje som legger seg oppe på huden og ikke trekker seg inn.

Dette er en helt annen type olje enn natusan sine, man merker at det  er kvalitet! Om jeg skal sette fingeren på noe, må det være at den ikke luktet noe særlig. Den luktet olje. Altså, likt som solsikkeolje for eksempel. Og for en som meg, som elsker god lukt, hadde jo dette vært et stort pluss.

Anbefales på det sterkeste!

Jeg har banner på høyre side av bloggen. Det er verdt et besøk. Mye spennende produkter!

-Melissa

Ingen søte ord

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits