Veggord, hva synes dere?

Jeg så så vidt det var på nyhetene at veggord er den store nye interiørtrenden. Jeg har ikke ett eneste veggord , (I stua) og ikke skal jeg ha det heller. Jeg synes det ødelegger veggene.

Siden noen av dere mener jeg sier imot meg selv i dette innlegget, tilføyer jeg det jeg tenkte når jeg skrev, men som jeg ikke fikk ut. Jeg synes ikke det er fint med veggord klistret på alle mulige vegger og gjenstander. Jeg synes det kan bli alt for mye. Noen få, her og der, er forsåvidt greit. Spesiellt på bad, soverom og barnerom, hvor man ikke tilbringer så alt for mye tid.  Skjønner???

Johannes har det på sitt rom.  Men der stopper det for min del.

Jeg synes det ser litt "useriøst"  ut. Jeg har også noen få bilder og skilt med skrift på. Men dett kan fort bli litt mange budskap i et lite rom. Har sett noen som har det OVERALT.

Mulig jeg er gammeldags eller utrendy? Her er noen eksempler!

Når man legger det sammen med en bildevegg, synes jeg det kan være fint.

Dette veggordet ser man nok i det fleste hjem ja...

Jeg skal få kameraet mitt opp og gå igjen, slik at dere kan få se litt bilder av huset vårt... Lenge siden dere har sett nå. Da kan dere jo se mine "veggord" og min veggpynt også!

-Melissa

21 Søte ord

Syns det er veldig fint, så lenge man ikke overdriver :)

SUNNIVA H

24.okt.2010 kl.20:44

så nydelig!

Stine - <3

24.okt.2010 kl.20:58

jeg har noen, ett over sengen og ett på en vegg på kjøkkenet. har også "BAD" på døren inn til badet, men teller på en måte ikke med den. men har sett noen hus som har ALT for mange, flere i ett rom osv... det synes jeg ikke er fint!

FrydogSans

24.okt.2010 kl.22:03

Jeg syns veggord er veldig fint, bare det ikke blir for mye av det og man overdriver. Man kan jo også få mønstre og andre design dersom man ønsker det. Enkelt å ta av er det også :) Ha en fortsatt fin kveld :)

Silje Elise

24.okt.2010 kl.22:05

Unnskyld Melissa, men hvordan kan du skrive: "Jeg så så vidt det var på nyhetene at veggord er den store nye interiørtrenden. Jeg har ikke ett eneste veggord, og ikke skal jeg ha det heller. Jeg synes det ødelegger veggene.", for så å fortsette med: "Johannes har det på sitt rom."? Da har du veggord da! Hehe! Og i tillegg skriver du: "Jeg skal få kameraet mitt opp og gå igjen, slik at dere kan få se litt bilder av huset vårt... Lenge siden dere har sett nå. Da kan dere jo se mine veggord og min veggpynt også!".

Du er ikke alltid enig med deg selv, selv ikke i det samme innlegget! Hehe! Håper du vet at jeg ikke mener noe vondt med det, ville bare gjøre det bevisst på hva du har skrevet. :o)

Ina

24.okt.2010 kl.22:10

Jeg er både enig og uenig med deg her, Melissa. For mye er aldri bra, men har veggordene en mening og tanke bak seg, syns jeg det er artig/koselig. Ordene kan kanskje fortelle noe mer om de som bor der, og gjør dermed hjemmet mer personlig.

Jeg har noen slike rundt omkring, noen fordi de er ironiske og andre fordi jeg syns de passer inn. Vi har, som du vet, et gammelt kjøkken med skråskap (som nesten faller fra hverandre), og der har jeg satt på et "ordtak"; "Things are beautiful when you love them", hehe.... Jeg leser det hver dag, og prøver å innbile meg selv at kjøkkenet faktisk er "beautiful", men jeg vet ikke helt om jeg tror på det ;)

Om morgenen, når jeg går ut på badet, står det "Carpe diem" (grip dagen) i speilet, og når jeg går ut utgangsdøren står det "Crea diem" (skap dagen), dette syns jeg er koselig, og det fungerer som en liten påminnelse :)

I tillegg har jeg plassert slike ord og ordtak på speil og bilder som jeg syns trengte "det lille ekstra".

Jeg må si jeg likte komposisjonen og tanken bak det øverste bildet du har her; hvor bildene "rammer inn" veggordet, og veggordet ser ut til å være en del av "historien" som fortelles på veggen. Det var en tanke jeg tror jeg kommer til å spille videre på når jeg får "ny" stue om ikke så alt for lenge, takk for tipset :)

Anniken

25.okt.2010 kl.00:05

Jeg syns at noen av de kan være veldig fine! Men det og ha det overalt i huset kan bli litt mye... :) men men, det er min mening :):)

Melissa- Pseudotvillingmamma

25.okt.2010 kl.08:26

Silje Elise: Har rettet litt opp i innlegget nå, det ble skrevet i full fart. Først tenkte jeg at jeg ikke hadde ett eneste veggord, men så kom jeg på at jeg faktisk har noen litt lenger ned i innlegget, og glemte å redigere det andre:-)

Nei, jeg er ikke alltid enig med meg selv. Kan både være en positiv og negativ ting. Jeg er alltid åpen for andres meninger, og tanker om ting. Og står som regel aldri på det jeg mener. Fordi jeg er åpen for å forandre meg og se andres side av saken:-)

I dette innlegget var budskapet rett og slett "DET KAN LETT BLI FOR MANGE ORD".

Skjønner??

jordegaard

25.okt.2010 kl.08:27

Enig og uenig;) Selv har jeg en veggsjablong i gangen hvor det står velkommen, men det er den eneste jeg har..kunne ikke tenkt meg å ha det i stuen eller på kjøkkenet.., men på barnerommet hadde det vært søtt med et veggord kansje.. Det må i hvertfall passe inn der det skal være. Men jeg synes egentlig at veggord er litt "oppbrukt" jeg da..det er sånn masseprodusert og "alle" har det..derfor har jeg ikke lyst til å ha det i min stue akkuratt;)

Melissa- Pseudotvillingmamma

25.okt.2010 kl.08:29

Ina: Jeg har forandret litt på innlegget, i og med at jeg sa litt imot meg selv underveis:-)

Jeg synes veggord kan være fint enkelte steder, og i moderate mengder.

Og som du sier, det kan gi et hjem sjel. Men det er mange andre måter å gi et hjem sjel på, en å skrive ett populært ferdigprintet veggord på alle mulige åpene plasser!

Jeg synes derimot det hørtes VELDIG lurt ut med det du har gjort på kjøkkenet!!!:-) Genial ide!

Kan jeg komme å se hos dere snart eller? Har jo sett på bildene, og det var SÅÅ flott:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

25.okt.2010 kl.08:33

jordegaard: Det er akkuratt det samme som jeg mener! Alle har de samme masseproduserte ordtakene på hver eneste åpene området i huset. Jeg har også velkommen i gangen, og et skilt på kjøkkenet. Og barnerommet har jeg ett par bilder med skrift, og litt klistret på veggene.

Jeg vil heller ikke ha det i stuen eller kjøkkenet:)

Christiane

25.okt.2010 kl.15:04

Hei!

Du har så fin blogg=) Over til noe annet enn dette innlegget hadler om. Hjelper du til med bakgrunn til en blogg? =)

Christiane

Ina

25.okt.2010 kl.18:12

Hehe, fort gjort ;)

Ser hva du mener med måter å gi sjel på, men alt vi har i hjemma våre kan ikke være like unikt, og det skal godt gjøres å få tak i noe som ikke er masseprodusert i dagens interiørbutikker ;) Til tross for at jeg er maksimalist til fingertuppene, syns jeg heller ikke at man skal "fylle inn alle tomme hull" med veggord, men dersom de har en mening (som i det øverste bildet ditt her, sånn jeg ser det), syns jeg det kan være fint. Så får det heller være masseprodusert ;)

Hver enkelt ting man har kan være masseprodusert, men det orginale/sjelfulle ligger i sammensetningen, altså hvordan man komponerer det hjemme hos seg selv, tenker jeg. Også kan man jo også finne et eget sitat og få laget en egen sjablong (evt. printe ut selv), det må jo være personlig nok, og ihvertfall ikke masseprodusert :) Forøvrig tror jeg alle jeg har nå er kjøpt på Panduro, altså masseprodusert til de grader, men jeg ser ikke alle andres bruk av disse, dermed bryr jeg meg egentlig ikke. Jeg syns de passer der jeg har de :)

Naturligvis kan du komme! For all del, det er jo bare hyggelig om du har lyst til å ta en tur! Bare å si ifra det vettu, nummeret mitt er fortsatt det samme :) Tusen takk, den nye muren og ovnen viste seg å bare bli starten, for i dag har vi hentet de første materialene til oppussingen av hele resten av stua også ;) Så får heller kjøkkenet vente litt til med å bli byttet ut :p (Jeg får bare prøve enda litt mer å innbille meg at det er "beautiful" ;) Hehe)

Melissa- Pseudotvillingmamma

25.okt.2010 kl.20:40

Christiane: Takk:-) Ja, det kan jeg godt. Men rekker ikke i dag i alle fall! Send meg en mail da, med beskrivelse av hva du skal ha gjort. melissaoev@hotmail.com

Hege

28.okt.2010 kl.18:38

kommer det spennende innlegget du snakket om for noen dager siden? :)

Jeg syntes det er fint meg veggord over sengen, men ikke rundt i hele huset :)
Jeg er enig...syns det kan bli for glamor og klisje med veggord...har kun ett setd jeg også og det er : "sov godt lille venn" over senga til lillegutt...det syns jeg er greit for der inne kan det godt være litt sukkersøtt :-) Når han blir større så tar jeg det nok bort :-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

29.okt.2010 kl.16:12

Hege: Jeg har nemlig jobbet HVER dag. Pluss at jeg har blitt dårlig igjen..:( Men, jeg får håpe det kommer snart:) Kan ikke love noe da..

Hege

29.okt.2010 kl.21:39

okei :)

God bedring! :D

Martes Foto

30.okt.2010 kl.10:24

Jeg syns det er fint så lenge man ikke overdriver :)

andrea

01.nov.2010 kl.13:33

elsket "drøm, husk og lev" og "god natt & sov godt"!!! :D:D:D:D:D

Bec@

11.nov.2010 kl.08:27

Det er utrolig stilig :)

Jeg hadde det på veggen min, men katten min synes bokstavene var så fristende å ta på, så hun dro ned det meste :( Så katter og skrift er ikke bra sammen :) hehe...

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits