Tur til tigerstaden!

Nei, nå fikk jeg lyst til å poste et innlegg her på bloggen. Det er jaggu lenge siden jeg har blogget.

Dere som kjenner meg, vet jeg sliter litt med sykdom. Og nå har høsten og kulden kommet. Og den kjenner jeg jo. Det er forbanna irriterende å kjenne formen komme i slutten av august, for å så bare bli verre og verre utover vinteren. Også kommer formen i mai igjen. Og, sånn skal vist livet mitt være....

Vel, jeg jobbet hver dag utenom torsdag forrige uke. Og fikk kjent litt på det å jobbe fulltid, ha to små, en hund og gå skole. Det gikk relativt bra, bortsett fra samvittigheten min for barna som måtte være i barnehagen fra 9-litt over 3. Noe vi ikke er vant til. Dette er jo hverdagen for de fleste, så jeg vil bare gi en klapp på skulderen til dere mammaer som fikser det. Og i allefall til dere alenemammaer der ute! Dere gjør en beundringsverdig jobb.

Også, til høydepunket forrige uke. Kim (mannen), og jeg "reiste" til Oslo på kjærestetur fra lørdag ettermiddag, til søndag formiddag. Ikke lange turen, men det var alikevell utrolig hyggelig.

Vel, vi kjørte avgårde til Oslo, kort vei, bare en times tid i bil, men alikevel så anderledes. Oslo er en levende by. Vi valgte å shoppe litt småtteri først. Det ble mest praktiske ting til ungene. For butikkene vi var i var ikke noe særlig anderledes enn her hjemme, bortsett fra at de var stappfulle av svette mennesker siden gradene har steget oppover, og varmen ikke skrudd av. Så det var helt for jævelig varmt, kjente håret klistre seg til kinnet. Og sokkene bli småklamme... Og da orker ikke jeg å handle. Men vi gikk ute i byen en stund. Holdt hverandre i hendene og var ett kjærestepar. Jeg hater egentlig og lanke og kysse offentlig, men kjærligheten blomstret, så klarte ikke la være. Jeg har jo litt av ett mannebein da, han er jo en kjekkas. Ikke rart jeg måtte klå litt på han. Deilig å kjenne at man er forelsket, i hverdagen er det så kaotisk så vi ikke har tid.

Etter handleturen, dro vi på hotellet. Drakk vin, og sminket oss.... Ja, Kim også. Han sto jo opp med barna litt før 6 på morgenen, så ringene rundt øynene var klare og tydelige. Men, med litt hjelp av min tryllehånd, ble han så god som ny.

Når vi hadde ordnet oss, og fått i oss alkohol. Var det opp i øverste etasje og spise kveldsbuffe. Noe som i og for seg var forferdelig skuffende, siden de serverte taco, med lite tilbehør. Pluss tørre rundstykker man kunne slått ihjel en hest med...:)

Men vi hadde faktisk ikke dratt til Oslo for å slappe av, vi skulle feste... Derfor bar det ut på en runde for å finne et passende utested. Kim jobber jo i Oslo, så han er jo kjent. Mens jeg så vel ut som en turist der jeg gikk og tittet forvirret rundt meg. Iphone4 var god og ha, med kart og det hele. Vi tok først en øl på et lite utested, sier ikke navnet engang jeg, da ler nok dere Oslofolk. Også dro vi på Smuget. Der det forresten var 25års grense, hvorfor kom jeg inn?? Han tittet på legitimasjonen min, og jeg er jo bare 22år.

Vi bestillte litt snacks, og begynnte å drikke. Vi viste at det var 80 og 90-tallsshow etter klokka 23. Men vi var jo veldig tidlig ute. Tror klokka var litt over 20 jeg. Så vi brukte litt penger, for å si det sånn. Det er søren ikke billig å drikke på byen. Og i Oslo lå jo alleprisene ca 25kr over hva det gjør her hjemme. Mine drinker kostet 100kr stykke. Og jeg drakk nok 5 drinker. Og ølen kostet ikke lite den heller. Og vi drakk nok en 12øl til sammen. Beløpet kan vi la være å nevne, for da får jeg magesmerter og pustebesvær... Men, vi dro jo for å kose oss. Og hvor ofte drikker VI liksom...? Aldri.

Det ble jo litt fart utover kvelden. Og 90-talls showet var utrolig gøy. Med gamle hits. Vi danset til og med roligdans. NOSTALGISK.

Men, det er vanskelig å få kontakt med folk når man er et par. Mange er nok ute for å sjekke opp andre, og når man ser at man har partner, gidder de ikke snakke engang. Når Kim skulle kjøpe drikke og jeg sto alene, fikk jeg faktisk kontakt med mange.. Det er moro å flørte da, det synes både Kim og jeg. Men vi gjør jo ikke noe mer enn å smile til andre da, og ler av det etterpå. Vi begynnte kvelden med å regne hvor mange ganger vi ble sjekket opp hver. Og Kim ledet den første timen med å ha blitt sjekket opp av TO MANNFOLK.... Han blir alltid det!! Haha...

Nei, alt i alt var det skøy og være ute et annet sted enn hjemme i vår by. Smuget var et fint sted, men ikke disco på den måten vi hadde hatt lyst til. Vi var helt i party humør, og det var jo en rolig atmostfære på en måte der vi var. Kjempe moro med de showene da, men kunne tenkt meg å gått videre til en nattklubb.

Siden jeg er ille nyskjerrig, lurte vi jo på å dra på stravinsky. Der det skal være kjendiser, pappagutter og golddiggers. Men, vi glemte det rett og slett. Uansett så Kim utrolig rocka ut, han har jo store utvidede ører og slik, så vi hadde nok ikke passet helt inn om det bare er sossete mennesker, eller hva sier dere?? Hvordan er det der?

Jeg får fremdeles ikke kameraet til å funke, skal gjøre alt i min makt for å få gitt dere interiør og outfitbilder fremover. Om det er ønskelig.

Vil dere det?

2 Søte ord

01.nov.2010 kl.12:32

du? et lite tips; om du har lyst på flere lesere, kan du registrere deg her; http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ash95

Helt gratis ! :- D så samler du bare poeng og sånt så får du mange flere lesere. Det er veldig enkelt + at det funker!

Anette

01.nov.2010 kl.12:33

Ja, det er ønskelig!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits