De vakre kjærlighetsbarna våre.

Hei bloggen!

Vil dele noen bilder med dere nå som jeg har fått låne kameraet til broren min. Barna har utviklet seg mye den siste tiden. Bare se her...

Johannes gjør seg "pen" for kameraet... Alt er relativt? Men han er VAKKER.Trøster søsteren sin som synes blitzen var irriterende..

Ser dere han har øyebetennelse? Stakkars. Det er mye sykdom nå om dagen.

Lille Maren hjemme hos mormor. Mormor passet Maren mens jeg var hos legen i dag, og farmor passet Johannes.Gutten min drikker te. Det er han veldig glad i. Også har han pyntet seg med mammas smykker da.Gjør seg pen igjen... Husker dere jeg for en tid tilbake fortalte at Johannes ikke ville bli tatt bilder av? Det er forandret nå for å si det sånn!

Silje, lille tulla vår.

Kvelden nærmer seg og snuppa begynner å bli trøtt..

Har ikke jeg nydelige barn så vet ikke jeg!:-)

8 Søte ord

Just the two of us!

11.nov.2010 kl.20:37

Kjempenydelige :)

frydogsans

11.nov.2010 kl.21:02

Så utrolig nydelige barn du har! Og så lik jenta di er deg!! Ha en fortsatt fin kveld! :)

Jeanette

11.nov.2010 kl.22:17

Nydelige sjarmører begge to:-)!

12.nov.2010 kl.00:45

Søte bilder, men nei jeg så ingen øyebetennelse. Det var da ingen vits i å nevne! ;) Sykdom er noe som har vært i århundrer, men å høre om det hele tiden. Blir bare leit og trist, så hvorfor nevne det til alle? :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

12.nov.2010 kl.04:55

Anonym: spar meg for slik galle, hva er poenget med å kommentere slikt?

Gro

12.nov.2010 kl.09:22

Absolutt veldig nydelige barn :-) Og lille snuppa er veldig lik mamma :-) Ha en fin helg!

12.nov.2010 kl.18:20

Utrolig nydelige barn, det er tydelig at de er søsken =)

Vicci

20.nov.2010 kl.22:14

Nydelige barn dere har!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits