Planleggingsdag?? Det viste ikke jeg.

Vel, som det forbanna rotehue jeg er. (Mannen min også). Så har ikke vi fått med oss at det var planleggingdag i barnehagen i dag.

 

Her sitter barna i vognen sin, klare for å bli trillet til barnehagen, og jeg aner fred og ingen fare.Veldig sur jente, som ikke var særlig fornøyd med å sitte i vogna. Ikke var de helt i form heller, men siden jeg skulle til legen tenkte jeg de kunne prøve å ta en liten tur alikevel.Så stresset vi avgårde. Og i det vi kom til døra på barnehagen og Johannes skal til å lukke opp, roper han "LÅST". Jeg hadde det på følelsen, og synes det var litt rart at alle andre skulle ha planleggingsdag utenom deres barnehage. Men det står vel i årsplanen? Vi har i allefall ikke fått noe nærmere informasjon.

Det er vel ikke planleggingsdag i morgen også?

2 Søte ord

Mamma i 2010&2011

11.nov.2010 kl.20:52

Hei!Jeg ble mamma i juni og er nå gravid igjen..termin juli neste år..hvordan syns du det er å ha to så tette?Kjenner jeg gruer meg litt for at jeg ikke skal få "tid nok" med dem..at det blir stress osv..har en samboer som jobber utrolig mye (fra tidlig morgen til sent på kveld nesten hver dag..)..Har du noen gode tips å ta med seg på veien?:) er veldig tidlig enda,men...kom over bloggen din i dag og tenkte at nå må jeg benytte sjangsen å spørre:-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

12.nov.2010 kl.10:53

Mamma i 2010&2011: Hei! Jeg skriver et innlegg om det nå. Så da kan du ta en titt på det:-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits