Brystbilder.

Helt i førsten av bloggingen min, la jeg ut bilder av de "gamle" brystene mine, før brystreduksjonen. Jeg fjernet nærmere en kilo. Og det var fantastisk godt.

Men, så ble jo min biologiske far med på farmen. Og i frykt av at han skulle vinne, og bli "kjendis", fjernet jeg bildene. Men, etter litt tenking, har jeg muligens besluttet å legge de ut igjen. For å hjelpe andre der ute, som sliter med det samme problemet.

Det er fordeler og ulemper med å ekspandere seg på den måten, men jeg mener da at det er en positiv ting å poste disse bildene, de ser jo forjævelige ut, slik som sikkert mange andre pupper der ute..

Mange unge jenter føler seg meget unormale fordi de ikke har perfekte pupper, men det er faktisk flertallet som har "rare" pupper. Mine var virkelig morsome å se på...:) Ikke nok med det, de ga meg smerter i ryggen også, det var en blanding av dette og at jeg følte meg stygg som gjorde at jeg opererte.

Jeg er fremdeles litt usikker, men hva synes dere leserne mine?

 

Dette er rett etter operasjonen, og jeg gråt av glede mens jeg ringte Kim. Dette er på min 18års dag, litt v en bursdagsgave!!9 Søte ord

Jeanette

18.nov.2010 kl.11:07

Bra du fikk gjort noe med brystene, er ikke morro når de blir så store å tunge at det går utover helsa. Men hvor har du "Før" bildet hen? Jeg syns det er bra du skriver om dette,mange her ute som sliter med samme problemet:-) Ha en fin dag videre!

Melissa- Pseudotvillingmamma

18.nov.2010 kl.11:41

Jeanette: Jeg har ikke postet de enda:-) Jeg skal tenke litt til på det. Det er jo tross alt "nakenbilder":-)

Siv Annette

18.nov.2010 kl.12:42

Så utrolig godt å lese om noen som skriver om slikt! Det er veldig rar verden vi lever i nå, der absolutt alt skal være perfekt, fantastisk at du vil dele dette med oss! Jeg er selv veldig misfornøyd med mine bryst, og det er jo mer normalt at brystene er rare, enn at de er normale, som du sier! Du må selvfølgelig finne ut selv om du vil poste før-bildene, det er helt opp til deg selv :)

Just the two of us!

18.nov.2010 kl.13:58

Det er jo seff opp til deg om du vil, jeg ville gjerne se reduksjonen din , siden jeg vurderer det selv. Mine er ikke noe å se på og jeg er skikkelig flau over dem.
Jeg tror det bør være opp til deg hva du gjør :) Det er din kropp, men samtidig; hvem vil misbruke operasjonsbilder og lignende? Har ei venninne som vil ta en slik operasjon, så det er nok definitivt noen der ute som vil se på grunnlag av at de selv ønsker en brystreduksjon :)

:)

18.nov.2010 kl.15:55

Syntes det er utrolig tøft gjort å skrive om et sånt her temA:) mange som trenger å lese sånne her ting for å ikke føle seg alene, men at det faktisk er mange andre som har det likt som en. Tøft gjort å skrive om dette temaet:)

Jeanette

18.nov.2010 kl.17:31

Ååååååå:-) Trodde det var med klær på jeg, ser jo "størrelsen" da også:-)! Hadde vært morro å sett både før og etter bilde:-)!

Janne M

19.nov.2010 kl.09:29

Om du vil-gjør du det.har lyst å gjøre noe med puppene mine selv-hater de :( ser ut som to vrengte bukselommer.

Aina :)

20.nov.2010 kl.20:59

legg gjerne ut, skal ha samme operasjonen i mars, så ønsker å høre ris og ros :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits