Her er bildene av brystene FØR, og ETTER.

Etter litt tenking, kommer nå bilder av mine pupper før og etter brystreduksjon. Jeg vet mange ser dette, og det er litt ubehagelig. Men, jeg håper og tror det kan hjelpe noen.

JEG MÅ TILFØYE AT DETTE ER OPERASJONSBILDER, derfor velger jeg å legge de ut. Det er jo ikke noe sexy ved dette, og det er KUN for at andre skal se at INGEN er perfekte..

Jeg hadde da en F i det ene brystet og en D i det andre. I det brystet med F, hadde jeg en vanncyste i areola. Altså det mørke rundt brystvorten.

Mine bryster ser jo ikke like freshe ut som rett etter operasjonen, jeg har nå ammet i 2,5 år, så det har satt sine spor.

Jeg ble frarådet å operere før jeg hadde fått de barna jeg skulle få, og ammet. Kirurgen som opererte meg sa at det var liten sjangs for å kunne amme etter operasjonen.

Men, amme har jeg klart! Melken kom ikke ut i førsten, så det tok lang tid å få det i gang, melkegangene blir kuttet av, og derfor blir det for få melkeganger som leder helt ut av brystvorten. Da hoper det seg opp, og det gjør faktisk ganske vondt. Men etter kontinuelig jobbing for å få det i gang, fikk jeg det til. Og har ammet siden, det er nå 2,5 år siden.

Det er en skøyal ting som har skjedd med de da, jeg har fått 2 melkeganger ut av operasjonsarret.. Litt moro når jeg oppdaget det for første gang. Det spruter da melk ut av arret... Litt spesiellt, men jeg bryr meg ikke noe særlig om det.

Vel, her er bildene....


Dere ser jo godt hva som er før og etter, og de fleste forstår nok hvorfor jeg opererte!

 

33 Søte ord

Hans Kristian

20.nov.2010 kl.21:19

Er dette bilder som er lov på blogg.no tenker jeg, men samme det. Ble bra, å så lenge du er fornøyd så.

Julie Halvorsen -

20.nov.2010 kl.21:20

oj, stor forskjell!

jea

20.nov.2010 kl.21:21

Åj, virker som du har fått greie bryst nå da! Syns det er bra det finnes sånne tilbud, for det er ganske viktig å føle seg bra med enn selv :)

MEG!

20.nov.2010 kl.21:22

Ehhhhh..Litt rart å legge ut sånt på bloggen eller!

devilicious

20.nov.2010 kl.21:22

jeg hadde nok gjort det samme ja..

jeanette har blitt mamma :)

20.nov.2010 kl.21:29

Alt som teller er jo at du føler deg vel :) Syns ikke det var ubehagelig å se på. Kan ikke ha vært godt for ryggen med så stor forskjell på brystene!

Melissa- Pseudotvillingmamma

20.nov.2010 kl.21:31

Hans Kristian: Det er jo ikke pornografisk:-)

mammawesterheim

20.nov.2010 kl.21:32

Skjønner deg veldig godt.. Og må jo bare si godt jobber med amming :)

Kine

20.nov.2010 kl.21:33

Kjempetøft at du legger ut slike bilder, synes ikke det var ubehagelig eller noe, men kjempebra gjort av deg!:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

20.nov.2010 kl.21:35

MEG!: Det spørs jo helt på hvordan blogg man har... Om man har en OVERFLADISK dritt blogg, eller om man har en blogg med litt betydningsfulle innlegg. Dette kan faktisk hjelpe mange, som føler seg rare!!!!

stine

20.nov.2010 kl.22:03

Syntes dette var utrolig tøft av deg!

Ser ut som du har fått fine bryster nå :-)

Hilde-Kristin

20.nov.2010 kl.22:05

For en forskjell! Skjønner deg veldig godt, og synes du er supertøff som viser og forteller om dette!

emil & oss <3

20.nov.2010 kl.22:06

så bra du greide å amme da :)

ønsker deg og dine en kjempe god helg!

vil be deg om en tjeneste?

jeg har kommet til finalen i konkurransen å trenger flere stemmer :) http://bloggover.chess.no/blogger/emil-and-us/ vær så snill? <3

Tourni

20.nov.2010 kl.22:06

Synes det var tøft av deg å legge ut bilde:D Takk for det

Anna

20.nov.2010 kl.22:08

Synst at en kan legge ut alle bildene man vil! (ikke av andre personer uten godkjennelse selvfølgeleg) Det er DIN blogg, og DU bestemmer hva som skal vere på den :) Jeg skjønner hvorfor du tok den operasjonen forresten :)

Lina Kristine

20.nov.2010 kl.22:18

Drit nå i 14-åringene som ikkje tåler å se ein pupp uten at det henger en kjendis på den!

Tøfft gjort, og flott og informativt innlegg. Er nok mange som har nytte av dette.

Tvilling mammsen <3

20.nov.2010 kl.23:03

Tøft gjort av deg å legge ut bilder :) Jeg tok selv et løft av mine i sommer.. De ble tatt av tyngdekrafta etter gutta kom gitt! Hehe.. Er så viktig å føle seg vel! Både du og jeg er jo bare 22 år, er jo liksom da vi skal være på vårt beste.. Så føler man at man ikke er det, kan man fort bli litt deprimert osv.. Hadde jeg fått ungene når jeg var 30 og puppene hadde begynt å henge hadde det nok ikke vært det samme, for da hadde de fleste på min alder også hatt det.. Men når vi er så unge så! Så er kjempe bra at det finnes slike tilbud :)
Jeg skjønner godt hvorfor du gjorde det, og hadde jeg vært i den situasjonen så hadde jeg gjort det selv. Jeg synes du skal være superduper stolt av puppene dine, for selv om mine kanskje er normal størrelse og nogenlunde symmetriske, så klarte ikke jeg å amme i mer enn 4 måneder. Enda her var det ingenting i veien med melkeganger og slike ting. Stå på :)

hjelpmegselv

21.nov.2010 kl.09:00

Heidu. Jeg tok også nettopp en slik operasjon. Gikk fra G til DD sånn cirka. Veldig fornøyd. Jeg er jo noen år eldre enn deg, og hadde jeg vært ferdig med unger når jeg var på din alder, hadde jeg nok ikke venta så lenge. Er rett og slett superhappy for operasjonen. Sårene er jo røde enda, men de blekner vel etterhvert og sammen med med arret fra KS, så ser jeg jo riktig så artig ut, med tigerstriper litt over alt :)

Ha en skjønn søndag!

Jeanette

21.nov.2010 kl.10:39

Kjempe tøft gjort å legge ut sånne her bilder:) tror det kam være til hjelp for mange å se:) kjempe bra gjort at du jobbet med ammingen så den kom igang, mange som bare gir opp. Når jeg gikk hjelpepleien hadde vi en lærer som sa ALLE kan amme bare de jobber nok med det. Selvfølgelig blir det noe annet etter en operasjon i brystene men du har jo bevist at det går:) syntes det er så alt for mange som bare gir opp. Å ammingen er jo for barnets beste:)

kjempe bra blogg du har:) tips til lyskrone er å se på bohus der kjøpte jeg nettopp en, eller se på Lisbeth Dahl side de er veldig fine:) ville ha en fra Lisbeth Dahl selv men den var desverre ikke å finne i noen som helst butikk:(

Melissa- Pseudotvillingmamma

21.nov.2010 kl.11:47

Jeanette: Tusen takk, jeg tror det selv:) Ja, jeg tror at man kan få til det meste om man vil det nok!

Takk for tips om lysekrone, har sett på litt forskjellig. Jeg vil ha en rimelig en, og lisbeth dahl sine er jo veldig fine og billige!!

Melissa- Pseudotvillingmamma

21.nov.2010 kl.11:49

hjelpmegselv: Ja, jeg tok operasjonen når jeg var 18år. Og nå er jeg jo 22, og arrene ser helt jævelige ut. Men jeg bryr meg ikke! Det er viktigere at man slipper smerter o.l, enn hvordan de ser ut:-)

Jeanette

21.nov.2010 kl.14:28

Jeg kjøpte en fin en på bohus veldig lik Lisbeth Dahl sin til bare 999. Veldig greit for da kan man bytte den ut om man går lei:) får litt bedre samvittighet for å bytte ut ting i hjemmet når jeg vet jeg ikke har betalt mange tusen for det:)

lykke til med valget når det gjelder lyskrone:) er mange fine å finne så vanskelig å velge:)

Christine

25.nov.2010 kl.20:51

Så fint at du har fått så flotte bryster nå. Selv har jeg ammet nå i 5 mnd, og det ene brystet har blitt noe større og henger noe mer enn det andre. Samboeren min sier de ser bra ut, men vil jo gjerne føle det selv også. Kan jeg spørre hvor mye en slik operasjon koster og hvor smertefullt det er etter inngrepet er utført?. Stå på, bra blogg!

Aina :)

26.nov.2010 kl.09:27

ååå, resultatet ble jo kjempebra !! :)

håper jeg får redusert mine bryster iløpet av 2011, har en E cup, og det sliter mye på skuldre og nakke :/

Melissa- Pseudotvillingmamma

27.nov.2010 kl.23:18

Christine: Hei:-) Jeg fikk det dekket. Men det koster vanligvis 38tusen. Så det er en kostbar operasjon. Inngrepet var ikke så veldig smertefullt. Det var heller litt ubehagelig, spesiellt siden jeg følte brystvorten/areola løsnet når jeg ikke hadde teipet det. Men det er på langt nær like smertefullt som å legge inn silikon. Jeg kjenner fler som har gjort det, som har lugget i 1 uke. Jeg gikk ut fra oppvåkningen en time etter operasjonen, tok naturligvis endel smertestillende, men ikke noe særlig. Uka etter var jeg på byen og danset;)

Jeg kan anbefale operasjon!!

06.des.2010 kl.23:35

har selv store areola og vurderer å operere det.. Vet du hvor mye det vil koste? Det vil da ikke koste like mye som brystreduksjon/korreksjon?

Melissa- Pseudotvillingmamma

07.des.2010 kl.09:47

Anonym: hei:) jeg mener at det koster 7-8 tusen pr bryst;-) det er ganske rimelig. Resultatet blir veldig bra:) lykke til.

07.des.2010 kl.21:14

takk for svar :)

Helene

14.feb.2011 kl.20:41

Hei:)

Har gjennomført en brystreduksjon for nesten 1uke siden, synes fortsatt at brystene er litt for store. De strutter jo bra da, men størrelsen plager meg fortsatt. Prøvde idag å legge en 75d cup over, men dette ble for lite. Ut ifra dette lurer jeg bare på om hvor lang tid det gikk før brystene dine kom i den riktige størrelsen? jeg vet jo ikke jeg har hevelse som gjør at de er såpass store nå, lurte derfor om du hadde en erfaring å dele.

Melissa- Pseudotvillingmamma

14.feb.2011 kl.20:56

Helene: Hei:-) Gratulerer så mye med brystreduksjonen!! Brystene var jo litt større med en gang. Men jeg synes ikke størrelsen gikk betraktelig mye ned når hevelsen gikk ned. Jeg synes heller at de ble litt slappere, og mindre spent. Jeg fylte ut en d-cup etter operasjonen. Og jeg fortsatte med det, men brystene så ikke like store ut fordi de ikke var like runde og fyldige i overkant etter en stund.

Leit at du ikke er fornøyd med størrelsen, det er jo en stor operasjon. Trøst deg med det at du mest sannsynlig ikke trenger å spenne opp stroppene så mye nå etter operasjonen, siden brystene sitter mye høyere. Derfor blir det ikke like vondt i ryggen.

Har du barn? Eller planer om det? For graviditeten gjør jo sitt med brystene, så det er jo mulig de blir mindre etter det.

Helene

15.feb.2011 kl.19:28

Hei igjen:)

Takk for svar.

Jeg har ingen barn nei, men tenker jo at jeg om noen år ska få det, men trodde de ville bli større etter fødsel, men det gjør de kanksje ikke.

Tror egentlig jeg bare trenger tid til å bli vandt til det. Håper at det kanskje vil hjelpe når jeg er i form til å gå på shopping, vil kanskje se at ting at blitt bedre da, får prøvd BHer og klær. Har jo aldri kunnet bruke BHer fra "vanlige" butikker og jeg har heller aldri kunnet gå med disse "formløse" klærne som har vært på mote lenge nå, noe jeg håper jeg kan nå etter operasjonen.

Får krysse fingrene for at jeg blir like fornøyd som deg:)

jummy!

24.des.2011 kl.23:43

Digge tits ble det ;)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

23, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits