Jul hos familien Minge Øvstegård.

Vi er dødsslitene om dagen, det er mye som skjer i livet vårt nå, så bloggingen er lagt litt på hylla. Men her er en liten smakebit av julen her hos oss. Dette er bare noe. Jeg synes det er så utrolig hyggelig med jul i år, og har pyntet mer enn noen gang.

Håper alle dere får en like koselig adventshelg som oss.

 

Har dere pyntet til jul enda?

7 Søte ord

lifeofsunny

27.nov.2010 kl.23:07

Så utrolig fint, flotte bilder. =)

Har ikke pyntet så mye ennå, bare bittelitt.

Bondekjerringa

28.nov.2010 kl.01:04

Så koselig! Elsker de nissene, har to selv. Svææære, men likevel altfor fine til å ikke pynte med :) Hentet all julepynten fra loftet tidligere idag, så i morgen skal dagen gå til pynting. Gleder meg!

mitthvitehus

28.nov.2010 kl.12:16

kjempekoselig du har d...:)

Hvordan går d med studiene??

annikennordahl

28.nov.2010 kl.13:00

ååå, så fint dere har det! :)

29.nov.2010 kl.17:43

Hva har skjedd? Hvorfor ikke prøve å blogge om det istedefor å skrive slikt? Hjelper kanskje å få litt "hjelp" slik og noen gode tilbakemeldinger? Istedefor å skrive slikt blir det så lett misstolket...

Melissa- Pseudotvillingmamma

29.nov.2010 kl.20:22

Anonym: Jo, grunnen til at jeg ikke blogger om det. Er fordi det blir for personlig, noe vil jeg ha for meg selv. Nå er det ingenting alvorlig som har skjedd, bare en bagatell, i forhold til myye andre.

Alle tolker det vist på sin måte, sånn er det jo bare:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

29.nov.2010 kl.20:25

mitthvitehus: Takk:-) Jo, det går sånn midt på 3. Jeg har levert noen innsendinger, og fått 6ere på alle, så sånn sett går det bra. Men jeg er sliten nå, og er litt dårlig på å lese om dagen! Du da??:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits