Liten oppdatering.

Nok en slitsom dag. Formen blir liksom ikke bedre. Derfor blir det minimalt med blogging.  Huset er ikke noe å poste bilder av heller, for det ser ikke ut her. Jeg synes jeg rydder hele tiden, men det blir bare skittent og rotete med en gang. Jeg høres vel negativ ut nå kan jeg tenke meg, og det er jeg forsovidt. Men, jeg er ikke deprimert altså. Er bare inne i en dårlig periode når det kommer til det meste. Jeg var egentlig klar over at vinteren ble slik, det har jo vært slik i 6 år. Men, jeg er liksom evig optimist. Så jeg har hatt et lite håp. Men, sånn er det ikke. Så nå er det bare og vente på mai måned.

I dag skal jeg ha barna alene igjen. Og vet dere hva, jeg vil si til alle dere alenemødre at dere gjør en utmerket jobb. Det er skikkelig tøft å være alene med ungene. Spesiellt i leggetider. De har vært slitene når jeg har hentet de i barnehagen om dagen. Så det er sutring fra jeg drar derfra og til de er i seng.

I skrivende stund fant jeg ut at jeg legger bort fysikken, og legger meg litt på sofaen. For det er vel lov, er det ikke??

Jeg er oppvokst med en blekksprutmamma, en mamma som har stått på dag og natt. Som slappet av over kjøkkenbordet når hun ikke klarte mer, men som ellers stod på som en helt for oss barna og huset. Derfor tror jeg at jeg innerst inne føler at jeg har noe å leve opp til. Hun sier stadig til meg at jeg må lære meg å legge meg litt. Men det er noe i meg som sier nei. Jeg får dårlig samvittighet. Det er mye annet jeg heller burde gjort. Så det ender med at jeg setter meg i sofaen, og tenker på alt jeg skal gjøre, og stresser meg selv.

Nei, jeg tror vi mammaer må bli flinkere til å hvile når vi kan. Selvom det er enklere sagt enn gjort. Nå er jeg så trøtt at øynene svir, men alikevel har jeg ikke tenkt til å sove.

Vil dele litt bilder med dere, av de skjønne ungene våre.

De har fått ett flott porselenssett i adventsgave. Og her leker de med såpeskum.. Det er "liksom" mat. Blir ikke så store gaver hver dag. Jeg synes det var vanskelig å kjøpe smågaver.

Mamma smiler pent, uviten om at Maren har hele fingeren i hjernen:-)

 

Veldig sliten mamma, men smilet er der når ungene er på fanget.

Blideste og vakreste jenta i verden!

Dette er faktisk det peneste smilet Johannes har. Er han ikke sjarmerende?:)

Hvordan synes dere det er med vinter?

Dere som har pakkekalender, hva er det i pakkene?


3 Søte ord

lifeofsunny

02.des.2010 kl.12:35

Huff ikke særlig glad i vinteren selv. Koselig med snø ute da man er inne da=) Gøy for barna er det jo. Og jeg blir glad av å se at de koser seg da vi er ute. Men samtidig så kommer jo smertene på denne årstiden da.

Jeanette

02.des.2010 kl.12:48

Jeg er ikke klad i vinteren selv. Men prøver å gjøre det beste ut av årstiden, med å ha det godt, varmt og koselig inne:-) Er egentlig ikke det værste været vi har nå. Det er bare veeeldig kaldt og egentlig fint:-) Bare jeg slipper en meter med snøv og sørpe! Vi kan få snø på Julaften og i romjulen, det holder;-)

Ingvild Skaar

02.des.2010 kl.20:03

Vinteren er lang, mørk og tung. Gøy for ungene når det kommer snø da ;-)

Fjerten min er for liten til adventskalender ennå .. :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits