Ny interiørgjenstand.

I går fikk jeg verdens fineste juleblomst av mammaen min.

Den var faktisk ganske stor. Og står nå i midten av det ene stuevinduet mitt. Så TUSEN TAKK mamma, for den fine oppmerksomheten jeg fikk. Og tusen takk for hjelpen med to grinete småtroll i kveld.Fin, ikke sant?

Også må jeg legge ved et bilde av et av mine "julebrett". Jeg har 4 stykk. Litt her og der. Denne har jeg pyntet med litt forskjellige juletrekuler som knuste i fjor. Gjenbruk er en fin ting. Kulene kostet opptil 200kr pr.stk. Så jeg hadde ikke hjerte til å kaste de.. Det er ganske stilig!4 Søte ord

Bondekjerringa

02.des.2010 kl.19:25

Nydelig gave, og enda finere blir den når det får vokst seg til :) Snill mamma du har!

mamman din

03.des.2010 kl.08:12

Skulle ønske jeg kunne fylle hele huset ditt med nye ting til jul :) Men som sagt...vi får spare litt til julenissen kommer på tur også :).

Hadde jeg vist at du hadde så dyre julekuler,så skulle du ha fått romperis :):):):). Erta berta !! :)

Når det gjelder småtrollene, så er de en sann glede. Johannes pensjonisten, og Maren skrulla :). Elsker disse to nissebarna mer enn mulig. Takk for vakre barnebarn, jenta mi. De fyller hjertet mitt !.

Alicia

03.des.2010 kl.11:39

Så fin den var!:D

Igjen må jeg si fy fader hvor fint dere har det!! <3:D

nina brenden

03.des.2010 kl.13:42

ja, tony er broren min :)

Fin blogg!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits