Her er jeg!

Nå er det ufattelig lenge siden jeg har skrevet her. Det har skjedd så utrolig mye i det siste. Jeg orker ikke skrive alt her. Men noe av problemet er at jeg har vært syk lenge, og var på  legevakten på mandag og fant da ut at det var lungebetennelse. Når jeg først bestemte meg for å dra på legevakten hadde jeg så vondt i den ene lungen at jeg gråt hele tiden, når jeg pustet inn,(noe jeg forsåvidt ikke klarte), gjorde det kjempevondt. Og jeg følte at jeg ikke fikk luft.

Jeg fikk antibiotika, og begynnte å bli litt bedre allerede noen timer etterpå. Mamma sov til og med hos meg, fordi jeg var ganske redd. Det er fælt å føle at man ikke får puste.

Men, nå er jeg bedre, heldigvis. Ungene har også vært syke lenge, litt til og fra. Og det samme med mannen min stakkar. Han har også hanglet en stund, og fikk plutselig 40 i feber, som har vedvart over en uke.

Og midt i alt dette er det jo jul da! Og jentene på jobben er egentlig totalavhengig av at vi er i form alle mann, men jeg klarte ikke mer enn to timer på lørdag. Og ikke de andre dagene jeg skulle ha jobbet heller! I tillegg har vi jo endel å gjøre som alle andre i jula, det er jo julegaver, og andre julegreier, luciafeiring i barnehagen, legebesøk, helsestasjonen, ++++.

Nå får vi virkelig håpe at vi kan bli friske en gang for alle!

Også er det en ting jeg vil nevne her på bloggen min. Alle som blogger vet at det følger med mye negativt, men også mye positivt. Byen Sarpsborg, er ikke den største byen akkuratt. Det er en liten by, der praten går lett. Det har den gjort så lenge jeg kan huske.  Men, det jeg reagerer på er at noen tydeligvis "leter" etter ting å fortelle til enkelte familiemedlemmer av meg. Så fort dere leser noe som kan antyde ditt eller datt, så kaster dere dere på telefonen og forteller det. "Har du lest bloggen til Melissa", bla bla bla...  Hva er det med dere? Har dere ikke noe viktigere i livet enn å snakke dritt om andre, skape intriger og dritt??

Dessuten blir jeg klaget på for at jeg skrev det på "den måten", og på "den måten "og på "den måten". Det er liksom alltid noe galt i det jeg gjør eller skriver. Det blir alltid tolket på tusen forskjellige måter, og jeg blir spurt "hvordan kunne du skrive det?". Når jeg faktisk ikke har ment noe stygt i det hele tatt.

Nei, det der er jeg såå lei. Det å aldri vite hvem som snakker om meg bak ryggen min. Det er grusomt! Men, jeg har ingen plan om å legge ned denne bloggen alikevel. Så bare fortsett å fly rundt som rotter, og snakk om den ene og så den andre. Til slutt er det dere det går ut over uansett!

Dette er virkelig de fineste og vakreste skapningene på hele jorden..10 Søte ord

Bondekjerringa

16.des.2010 kl.11:11

Off, ønsker deg og familien god bedring! Håper dere blir bedre :)

Rykter ja, en velkjent sak. Men jeg tror du er sterk nok til å heve deg over det. Det er ryktesprederne som er taperne, ikke du :)

Veronica

16.des.2010 kl.11:21

hei :)

koslig att du er tilbake med bloggen din :)

har sjølv vært i redusert form i det siste, og er heime fra jobb...

ikkje noke kjekt på denne tida av året, når man har så mykje man vil få ordna klart til jul...

så skjønner korleis det føles... eg skal til legen i morgen, og håper eg kan få svar da på ka som feiler meg.

Skjønner godt att det ikkje er noke kjekt med slik baksnakking, det er den værste sort som finnst som holder på slik, dei kan ikkje ha mykje tidsfordriv når dei gang på gang holder på slik... håper det går et lys opp for dei, og att de kan bli slutt på slikt...

Ønsker deg god bedring, kjempe skjønne barn du har :)

ha en fin dag videre.

Ida

16.des.2010 kl.11:44

uff, hev deg over det Melissa.. Herrejesus, at det skal gå an.. Stå på! Jeg elsker bloggen din og måten du skriver på! Er veldig glad i deg også forresten ;) God bedring til hele familien din <3 Stor klem fra Meg

Randi

16.des.2010 kl.14:21

Det er lett å si at man ikke skal bry seg om sånne som reagerer sånn, men det er ikke like lett å gjøre det . Det er sårende og slitsomt. Men du får tenke på at flertallet liker bloggen din og det du skriver. Det vil alltid finnes sladrekjærringer og sure trollkjærringer ;)

Aleksanderrr Olsen

16.des.2010 kl.18:19

Likte headeren din Melissa :)

Lyst til og vinne tannbleking og en photoshoot?

- http://alekwophotography.blogg.no/1292448557_konkurranse_vinn_tann.html

mamman din

17.des.2010 kl.00:17

Stå på gåsa mi :) elsker deg, og husk : du gjør pokker meg ikke noe galt i det hele tatt. Hev deg over møkka. Disse menneskene hadde funnet noe dritt å spre eller skape, uansett. Det virker som om noen er født til å skape møkk,intriger og familiefeider.

Har det skjedd noe møkk i en familie, så kan du være sikker på at det er den sammen KREFTSVULTSEN som har satt det igang hver gang:).

KREFTSVULT , ja. Sprer seg som uhelbredelig møkk. Kutt ut å omgås møkka, vennen min. Ta en skikkelig opprenskning blandt venner og familie:). Så fortsetter du som før. Det viktigste er å kunne gå å legge seg på kvelden med god samvittighet, og kunne se hvem som helst i øynene. Pappa og mamma elsker deg over alt på jord. Og noe mer ærlig , sannferdig og lojal enn deg, det finnes ikke vennen. Vær ren i hjertet, tanker og handling:):):)Husk: det ordner seg for snille jenter. De slemme må stå:))Haha.

Anonym!

17.des.2010 kl.21:58

Hev deg over det! Du burde ikke viet plass til det å bloggen din engang.... da blir det sikkert enda mer å snakke om! Vi blogglesere bryr oss ikke om sånne dumme rykter og tull! Stå på, kos deg den tiden du kan, og ikke bruk krefter på å bry deg !

Daniella -Kommenterer alltid tilbake :)

23.des.2010 kl.18:03

god jul ! :D

Line - Mamma og kommende Fru.

26.des.2010 kl.21:15

Det er bare noen som mååå bry seg om alle andre. Egentlig har de nok med seg selv og sitt, men de får det kanskje bedre med seg selv av å slenge sånn dritt :/

Meg

27.des.2010 kl.23:49

Eg leser ikke bloggen din jevnlig, men når eg e innom så ryster sånne innlegg meg. Eg kjønner ikke koffor folk går rundt og snakker dritt om andre. Selv om eg kommer fra en annen kant av landet enn det du gjør, finnes det mye drittslenging og BAKSNAKKING her og. Kan ikke folk bare klappe godt igjen og tenke seg om både tre og fire ganger før de sier noe? Tenk om de hadde vært i den situasjonen ofrene er i, da tenker jeg de ikke hadde likt det så godt. Poenget mitt er ; prøv å hev deg over det, folk baksnakker ofte fordi de er misunnelige på noen eller ikke har det så bra derfor trenger de å hakke ned på noen andre. Lykke til videre, klem fra meg:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits