Et innlegg om litt forskjellig..

For en blogglyst!! Det føles som at jeg er meg selv igjen, etter en lang periode i en boble som ikke har vært noe særlig positiv. Gud, så sliten jeg har vært. Jeg har ikke vært meg selv. Jeg har så vidt gjort husarbeid. Vaskerommet vårt har et fjell av klær. Tårene presser nesten på når jeg beveger meg ned i kjelleren, gjennom de rotete gangene og mot vaskerommet. Jeg har så mye jobb, så det er forferdelig. I tillegg, bor vi i et gammelt hus, i et gammelt boligområde, og strømmen vår fungerer svært dårlig. Vi kan faktisk ikke kjøre tørketrommel og vaskemaskin på samme tid, når vi har varmeovnene på på soverommet om kvelden når barna har lagt seg. Det er forferdelig. Når skal man ellers få vasket klær? Jeg rekker kanskje en vask på dagen, men barna er jo ikke i barnehage, så det blir mye ordning for å komme seg ned i en kjeller som så vidt holder 5 grader.

Over til barnehagen... Barna har hanglet, og jeg har hatt mellomnavnet dårlig sammvittighet de siste ukene, derfor har barna vært hjemme. Det føles tungt å få barnehageregningen på 4400kr, når de har vært der så lite.. Men, sånn er jo systemet. Vi alle har vært hjemme, og både Kim og jeg har vært sykemeldt.

I tillegg valgte jeg og la ungene få juleferie. Jeg VET at det er mange der ute som MÅ sende barna i barnehagen i jula fordi de jobber. Men, desverre synes jeg det blir for gærent å sende de dit på dager som lille julaften, og julaften. For det vet jeg det er endel kjente som har gjort, og selv sitter de hjemme og klør seg i nesa... Eller er ute med venninder og shopper. Selv har de ferie, og kanskje også fedrene har ferie. Men, alikevel velger de den behagelige utvei, isteden for å skape hyggelige tradisjoner sammen. Det skal sies at vi er litt slitene av å gå hjemme nå, men hallo, det er jo JUL. Vi legger puslespill, synger, leker, tegner, ser film, spiser godis, og går i pysjen til langt utover dagen. Her har det vært hyggelig i romjula. Det er nesten så jeg skulle ønske at butikker og alt var stengt, for å holde på julefølelsen litt til.

Apro på jul. Jeg vil vise dere bilde av to av mine julegaver.

Denne avis/blad holderen fikk jeg av min kjære gode mann noen dager før jul. Vi gir nemlig ikke gaver til hverandre på julaften, da jeg synes hele gavehysteriet er latterlig.

Det var forresten i fjor jeg var litt motstridende i mine meninger. Jeg ble irettesatt litt her på bloggen etter jeg hadde sagt noe angående at jeg ville kjøpe store flotte pakker til folk. Vel, samtidig brukte jeg julegave penger på hjemløse. Det som ble sagt til meg var at det var ikke alle som hadde råd til å kjøpe så store pakker, og at det var tanken som teller, og ikke hvor mye det kostet. Og i år merker jeg at jeg har utviklet meg enormt, på flere plan. Også på gaveplanet. Her i huset var det fokus på mine søsken, som er ungdommer. Og litt småtteri til de voksene. Og mye hjemmelaget, med mye kjærlig jobb og arbeid fra småtrollene våre. Mye kosligere!

Dette er den spreke avisholderen. Jeg liker å blande gammelt og nytt. Og jeg liker litt eleganse her og der. Denne flalt i veldig god smak. Men stilen i huset har blitt litt forandret i det siste. Jeg synes nesten det har blitt litt shabby chic her, og det vil jeg jo ikke ha!! Så denne har fått meg til å ville fornye interiøret!

Og over til den mest fantastiske gaven noensinne. Et smykkeskrin. Jeg har aldri hatt mitt eget smykkeskrin. Bare slike små bokser. Og alle vet jo hvor mye rot det blir i slikt. Etter en periode med diamantdilla, har det samlet seg opp endel glitter og stas. Og jeg kan ikke beskrive hvor deilig det var og få orden i sakene. Jeg vet at dette smykkeskrinet kostet flesk. Vi snakker over tusen kroner, så det er en investering, men en flott investering, jeg hadde aldri kjøpt meg noe slikt selv. Så takk kjære MAMMA og PAPPA!!På toppen er det en egen til ringer. Og nedover er det da en egen til å sette øredobbene inn i. Helt nederst er det en liten reiseboks, som er som en miniversjon av den store. Den har alt! Det er masse hemmelige rom også. Skatteskiste kan det nok kalles!Ingen søte ord

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits