Se hva barna fikk til jul!

Se hva ungene fikk til jul av mine foreldre! Fint, ikke sant?De leker mye kjøkken, og vi har jo hatt et i plast som vi hadde arvet av mine søsken. Men det var ganske ødelagt. Så da ønsket vi oss et nytt, og det var jo ikke hvilket som helst kjøkken heller. Dette er i heltre, og har alt man trenger. Det er kjøleskap, komfyr, micro, vanndispenser, fryser og mye mye mer.

Jeg har også kjøpt noen enkle kakebokser, som er fyllt med redskaper og lekematen. Serviset kjøpte jeg tidlig i desember, utrolig nydelig det også!

Maren fikk dukkevogn av svigerforeldrene mine. Den falt også i smak, hos begge to. Her i huset er det ingen kjønnsdiskriminering. Det er jeg sterkt imot. Derfor blir denne like mye brukt av Johannes som Maren.

I tillegg fikk Johannes en verktøybenk, av svigerforeldrene. Den glemte jeg å ta bilde av. Den blir ikke like mye brukt som kjøkken og vogn. Men er alikevel i bruk stadig vekk!

Alt dette er i vinterhagen vår, der barna har lekeplass.. Jeg foretrekker å ha endel leker nede der vi er, vinterhagen er jo i stua. De er små så kort tid. Så interiøret driter jeg i, så lenge ungene har det gøy!

5 Søte ord

wow sier jeg bare :) et drømmekjøkken! Hvor har de fått tak i det?

Bec@

28.des.2010 kl.22:33

Så kult kjøkken :) Det var sikkelig kult. Sånn skulle jeg gjerne hatt når jeg var liten :)

Så heldige barn...

Melissa- Pseudotvillingmamma

29.des.2010 kl.00:15

Mamma til et lykketroll: ja, var det ikke flott:)? På toysrus! Tror det er den lureste investeringen noen sinne:)

Ida

30.des.2010 kl.11:56

Kjempe fint var det:) Hvor kjøpte du serviset??:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

30.des.2010 kl.17:38

Ida: i sverige, på nordby. I den barnebutikken der:) kostet bare 200kr. Jeg synes ikke det var så veldig dyrt:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits