Pupper, Pupper, Pupper!!

Nyheten jeg skulle fortelle, var ikke noen stor greie. Men, alikevel er det ikke alt jeg vil blogge om lenger. I frykt av å få kommentarer med stygge ord, rykter som flyr i den lille byen jeg bor i, og bedrevitere som skal lære meg mellom rett og galt.

Men, siden jeg sa jeg skulle si det. Får jeg vel bare gjøre det.

Som noen vet. Jeg har tatt en brystreduksjon, denne tok jeg i en alder av 18år. Jeg fjernet 1 kg bryst. Grunnen til operasjonen var både store og tunge bryster som ga ryggsmerter, og kosmetisk. Jeg var lei av usymetriske bryster, som var umulig å ha i en BH. Jeg var lei av å ha groper i skuldrene etter bh, og jeg var lei av å ha 70 E/F.

Jeg fikk beskjed av min kirurg at dette kunne resultere i manglende ammeevne. Noe det heldigvis ikke gjorde for min del. Jeg slet veldig i de første to ukene, da jeg plutselig fikk det til, og ammer den dag i dag. Brystenes utseende var nydelige, og merk dere ordet VAR. Disse 2,5 årene med amming, har virkelig ødelagt de. Jeg fikk selvfølgelig beskjed om dette av min kirurg da jeg var 18. Men jeg hadde aldri trodd jeg skulle få barn i en alder av 20, og i alle fall ikke to barn før jeg var 21. Det var ikke planen når jeg opererte meg i alle fall.

Nå, har jeg besluttet å legge inn silikonimplanter. Ja, jeg, tidligere kalt "Melissa Pupp", skal legge INN silikon. Det er utrolig rart å tenke på at jeg for 4,5 år siden fjernet 1 kg, og i dag ønsker 1 kg tilbake...

Sånn saken er nå, er at jeg har vært av den typen som har mistet all kroppsfett etter fødsel og amming. Med førstemann Johannes gikk jeg opp 36kg, etter tre måneder var alt sammen borte, da var jeg gravid på nytt, og gikk opp 26kg. Disse var borte igjen når Maren va 3-4mnd. Og siden den gang har jeg gått ned ytterligere 10kg. Derfor veier jeg den dag i dag 45kg, og er nesten 170høy. Det vil si at jeg er ganske tynn. Og da er det ikke rart puppene er borte. Derfor er planen nå å gå opp minimum 5kg, slik at jeg har et godt utgangspunkt til rekovalens etter en eventuell operasjon. For pr nå er jeg alt for tynn. Deretter er planen å gå opp enda 5-10kg. 

Jeg hadde etter operasjonen en D-cup. Nå har jeg en liten B-cup. MYE skinn, men ikke så mye heng. Jeg har alltid hatt store pupper, og nå føler jeg meg ikke som meg selv lenger. Jeg føler jeg er en skygge av meg selv, bare skinn og bein. Fy a meien, jenter med former er mye penere i mine øyne. Jeg vil i alle fall fylle opp det skinnet jeg har, så jeg tror jeg må opp i 350ml+++. Det høres mye ut, men siden det er såpass mye skinn, må jeg fylle det opp for å unngå et brystløft.

Mitt spørsmål til dere der ute lyder som så: Har noen ammet med silikoninnlegg?

Jeg skal helt klart ha flere barn. Men det blir noen år til siden jeg skal studere. Dere som har ammet med silikoninnlegg, har brystene forandret seg mye etter graviditet og amming.

Og en ting til.. Dere som sier at amming ikke gjør noe med brystene kan bare gi dere. Den type amming jeg har hatt, med røsking og riving i puppene, klemming og kosing har gjort noe med de, for de så aldeles ikke slik ut etter graviditeten.

20 Søte ord

Jeanette

02.01.2011 kl.18:04

Jeg hadde ventet med å legge inn silikon til jeg var ferdig med barn, for etter en graviditet kan silikonpuppåene bli ødelagte. Å har hørt at det er null problem å amme med silikon:-) Vurderer det samme selv, da jeg også HADDE 70E/75F, og nå etter graviditet er innmaten borte;-)

Diva Grotesque

02.01.2011 kl.18:29

Jeg er 65H, og har tenkt på å fjernet lit bryst, for så å legge inn silikon, om ikke annet fordi silikon ikke er like BLYTUNGT som det mine er nå. og ryggsmerter er og blir lite koselig. Så jeg forstår den veldig fint.

Englemamma&Trollmor

02.01.2011 kl.18:53

Herregud, du må bare drite i hva alle andre sier. Det er ditt liv, din kropp og spesielt din selvtillit som går under hvis du ikke gjør noe med puppa dine, for å si det rett ut ! For det sliter på deg psykisk og fysisk for den saks skyld.

Jeg syns du skal være stolt som gjør det, og jeg vet litt hvordan puppene forandrer seg under graviditet. Mine er som 2 rosiner, inskumpa og MYE hud. Bygg opp den selvtilliten din du og ta rotta på alle besserwissere der ut :)
Kjenner til den. Nå gikk ikke jeg opp mye i graviditeten (13 kg), men hadde fra før av gått opp 10 kg pga medisiner og klarte ikke å gå ned. Da jeg ble gravid så veide jeg 62, og nå veier jeg 53-54 (er 171 cm høy). Alt for tynn! Puppene eier ikke fett mer, og er slappe. De henger ikke, men lufta har gått ut! Haha :p MEN må påpeke at puppene endrer seg ikke pga amming, men pga vektoppgang i svangerskapet, melkespreng og vektnedgang etter svangerskapet. Vet om mange der puppene har endra seg totalt enda de ikke har amma i det hele tatt! Vet om flere som har amma helt utmerket med silikon (så lenge de ikke går inn via brystvorta, men det vet du vel risikoen av etter reduksjonen). Så det skal ikke være noe problem :) Blir nok litt påfyll her også en dag, men tror jeg skal bli ferdig med unger først :)

annikennordahl

03.01.2011 kl.00:45

Folk snakker alltid, uansett hva.... værtfall i denne byen ja... Bare ignorer det :)

03.01.2011 kl.01:30

Skjønner godt hva du mener altså! Men jeg ville ventet til etter jeg var ferdig med å få barn. For det er alldeles ikke sikkert at du kan amme etter at du har lagt inn implantater. Har ikke opplevd det selv, men vet om noen som ikke har kunnet amme pga det. Fordi at når implantet legges inn, blir opptil halvparten av melkegangene ødelagt.. Kunne tenke meg selv å fikse litt på mine også.. hehe.. Men jeg vet at jeg skal ha flere barn og da er det jo ingen vits ennå! (sløsing med penger i mine øyne da)

Mitt tips- kjøp deg gode BH`er så lenge ;) Det har mye og si det også! Nå får man jo så mye fint atter!!

Silje Elise

03.01.2011 kl.22:55

Jeg skjønner deg veldig godt, Melissa! Jeg kommer mest sannsynlig til å legge inn silikon når vi har fått barna vi ønsker oss. Jeg bruker 80D nå, men det er ikke noe fyll i puppene, ballongene er punktert liksom, så de detter nesten ut når jeg bøyer meg. Slitsomt, og nesten helt umulig å bruke f.eks bikini! Spent på hvor ille det blir når jeg får gått ned i vekt.

Hvis du ønsker deg "nye" pupper, så syns jeg du skal gi f... i hva andre mener! Spør legen din om å søke om å få operasjonen dekket, siden puppene har blitt som de har blitt pga graviditeter og amming. Lykke til! :)

Bondekjerring med M.E.

04.01.2011 kl.18:39

Så tidlig i et svangerskap så er ikke morkaken dannet, og det mor får i seg, kan ikke skade embryoet på noen måte :) Uansett så har ikke en så liten mengde noe å si, men det er likevel en prinsippsak. Jeg gjør nok ikke det igjen, men jeg trøster meg med at det ikke var pga alkoholinntak at jeg mistet.

Maria - MetalBarbie

04.01.2011 kl.21:05

Hei Melissa!

Jeg kjenner ei som har ammet selv om hun har silikon, hun har 2 barn. Første barnet (før hun tok silikon) slet hun veldig med å amme, andre barnet (etter hun tok silikon) fikk hun til å amme. Dette har garantert ingenting med silikonen å gjøre, MEN det viser at man ikke ødelegger noe nødvendigvis :) Etter amminga blir jo puppene mykere enn nyopererte, men silikonen er der jo fortsatt, så de blir jo aldri "tomme" igjen. Jeg synes personlig at puppene hennes ble finere etter graviditeten, for de ble mykere og mer naturlige.

Når det kommer til sladder, selvfølelse etc... :

Jeg har jo selv operert meg, etter å ha vurdert det i mange år. Jeg gjorde det ikke i alle de årene fordi jeg var redd for hva andre ville mene og synes. Jeg vet at du også er veldig opptatt av hva andre mener og synes, derfor sier jeg dette. Jeg føler meg mye bedre med meg selv, som forventet. Ikke selvfølelsen/selvtilliten, men jeg liker bedre speilbildet mitt, og jeg føler meg mer vel i mitt eget skinn. Jeg kan faktisk kle på meg og føle meg ok, når jeg før bare klaget over at "proporsjonene" var helt feil.

Men på den andre siden: folk snakker, og jentene skuler på deg og snakker dritt om deg. Og om du er sensitiv så tar du det til deg. Du kommer til å bli omtalt som: "hun med silikonen" av andre jenter og de slenger dritt bak ryggen din. Og enkelte dager så tar du det til deg og føler deg redusert til en "puppebabe". Men du har heldigvis en mann som er glad i deg og som kan trøste deg med at du fremdeles bare er Melissa :)

Men bare vær forberedt på dritten. Det er faktisk ikke sånn at folk har "kommet over det" enda i 2011. Selv om det hvert år er flere tusen som opererer seg, i alle aldre og av alle årsaker.

Så for meg har det vært en blandet opplevelse. Men: angrer jeg? NEI! Jeg er veldig fornøyd med å ha en kropp jeg trives i. Så får jeg heller håpe på at folk til slutt lærer seg å bry seg om sin egen kropp istedet ;)

Lykke til i alle fall! Bare spør om du lurer på noe angående operasjonen.

Melissa- Pseudotvillingmamma

05.01.2011 kl.17:35

Maria: For en fin kommentar!:-) Ja, det har noe med det å føle seg vel i eget skinn. Pr nå så gjør jeg absolutt ikke det. Og som du sier, vi lever tross alt i 2011. Jeg er 100% for å operere seg om man er veldig misfornøyd med en kroppsdel. Innen rimelighetens grenser såklart.

Jeg kan nok regne med å bli tittet litt på som en "puppebabe" ja. Men, det har jeg forsåvidt gjort helt til jeg tok reduksjonen. Og jenter blir veeldig sjalu gett, helt uten grunn.

Jeg tar alltid til meg det andre sier, og blir lett såret. Så i dette tilfellet må jeg forberede meg på det.

Hvor mye har du lagt inn? Og hvor opererte du deg? Og hva betalte du?:-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

05.01.2011 kl.17:40

Bondekjerring med M.E.: Og hvor langt var du på vei?? Embryoet fester seg til livmorveggen og morkake og plommesekken begynner og formes i UKE 3. Så om du var kortere på vei en dette, betyr det i teorien at du absolutt ikke kunne vist at du ventet tvillinger.

Eller?

Melissa- Pseudotvillingmamma

05.01.2011 kl.17:43

Silje Elise: Høres ut som mine da:-) Jeg ruller de sammen så godt jeg kan, hehe... Mine detter ut hver gang jeg bøyer meg eller bruker kroppen litt. Utrolig slitsomt. Det blir nok verre når du går ned i vekt:(

Ja, jeg tror jeg har bestemt meg for å gi faen i hva andre mener. Jeg gjør ikke dette for å være sexy og gå med utringede topper. Det er for å føle meg "hel" som kvinne.

Melissa- Pseudotvillingmamma

05.01.2011 kl.17:45

Anonym: Jeg har prøvd å fylle bhen med det ene og det andre. Men det hjelper liksom ikke:-) Vi jenter er jo litt tullete slik.

Jeg har hørt at puppene kan bli finere etter man har vært gravid, da ser de mer "ekte" ut.

Men, jeg er redd for å riskikere ammingen. Men, brystreduksjonen var jo egentlig mye mer farlig sånn sett. Heldigvis gikk det bra. Men spørs jo om puppene klarer enda en operasjon, og holde på ammeevnen:(

Melissa- Pseudotvillingmamma

05.01.2011 kl.17:47

Lill Anette: Åja:-) Da kan jeg trøste meg med at sikkert de fleste har sånne. De ble helt forferdelige etter 2 mann, og etter jeg gikk ned i vekt.

Virker som at det er ganske mange som har fått barn som ønsker seg fyll i brystene gett!!

Melissa- Pseudotvillingmamma

05.01.2011 kl.17:48

Englemamma&Trollmor: TAKK:-) Ja, jeg er lei av å ha disse tomme posene!!

Har du tenkt å operere deg?:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

05.01.2011 kl.17:50

Diva Grotesque: Oj, det var stort! Og så smal rundt brystet da:-) Ja, ekte pupper er blytunge.. Det er jeg helt enig med. Og tenk så deilig å kunne hoppe uten å klaske seg selv med to ballonger i ansiktet:-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

05.01.2011 kl.17:52

Jeanette: Usj, godt vi er fler!:-) Unner egentlig ingen sånne tomme vannballonger. Men det er deilig å vite at man ikke er alene.

Hvor mange barn til har du planer om?

Jeg tenker at om jeg skal vente helt til barna er ferdig, må jeg vente i 15år til, for jeg har plan om å få kanskje et par til etter jeg er ferdig på skolen!

Maria - MetalBarbie

06.01.2011 kl.20:26

Leste på nett her om dagen at det er 1,3 millioner kvinner i Norge i alderen 18-60 (eller noe slikt) og av disse har over 100 000 operert seg, og flere tusen gjør det hvert år, antall operasjoner per år øker faktisk bare for hvert år. Dette betyr jo at nesten hver tiende kvinne har silikon i brystene. Så da blir det jo litt pinlig teit å fremdeles "disse" jenter som opererer seg. Det er jo "normalt". :)

Jeg fortalte på konsultasjonen at jeg ønsket bryster som passet til resten av proporsjonene til kroppen min, og sa ingenting om antall gram. Jeg ba kirurgen komme med sin ekspertise :) De vet hva de driver med. Jeg fikk lagt inn 450 gram og fikk 75D i bhstørrelse. (husk: andre kan få GIGApupper av 450 gram, så det er veldig individuelt. man kan egentlig ikke snakke om gram, for det er så forskjellig fra person til person...)

Opererte meg på Colosseumklinikken i Oslo hos Dr Tom Bjerke. Veldig fornøyd med han!! Han var veldig okey å snakke med og lyttet godt til hva jeg tenkte, og følte meg aldri "dum" når jeg fortalte om tankene mine rundt operasjonen. Han roet meg godt ned :) Betalte 27 000 (om jeg husker riktig..).

Vel verdt hver krone. Sorry til de som er imot operasjoner, men det var vel brukte penger ;) Eneste jeg angrer på var at jeg ikke bare gjorde dette for noen år siden, så hadde jeg sluppet å klagd så voldsomt. hehe

Jeanette

10.01.2011 kl.16:20

Vi har planer om to tette:-) Har en gutt på 1,5 år, og nummer to er fortsatt i tankeboksen;-) Du får ha lykke til med valget ditt:-)!

michelle

02.10.2012 kl.23:33

hei.er en jente på 35 år som har en stor sønn. hadde fine pupper etter at jeg fikk ham, men nå er dem borte, som dugg for sola. bare skinnet igjen:(. men jeg ville aldri ha tatt silikon. håper heller på å få et barn til, og kanskje få dem tilbake da. (vil jo det uansett) skjønner ikke folk som orker å gå igjennom en såpass stor operasjon med alt det innebærer i ettertid for å få større pupper. men har 2 venniner som har gjort det, de ammet med silikon, og det gikk helt fint.

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

24, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken, en chihuahua. Vi bor i et gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits