Bloglovin!

Er det noen av dere som har lagt meg til i bloglovin?

Bloglovin er en kjempefin måte å følge de bloggene man liker aller best. Det er nok de færreste som leser alle innleggene til menneskene på vennelisten sin.

Skulle så gjerne delt noen bilder med dere, men kameraet mitt har jo kuttet ut IGJEN. Jeg skal låne broren min sitt, så dere kan se litt interiørbilder snart. Og kanskje et bilde av meg, for det har det blitt lite av på denne bloggen i det siste!

Vel, dette er meg på 17.mai!Ha en nydelig søndag:-)

 

-Melissa

2 Søte ord

Jeanette

09.jan.2011 kl.14:45

Jeg har ikke det bloglovin greiene, men kunne tengt meg det. For det er sant som du sier, ingen leser alle innleggene til alle de har på vennelisten. Å det er ikke altid man får med seg, hvis blogger man leser har lagt ut nye innlegg, noe som er veldig dumt:-/ Hvordan ordner jeg dette:-)? Fint bilde av deg føresten!

Melissa- Pseudotvillingmamma

10.jan.2011 kl.23:09

Jeanette: unnskyld sent svar:) bare registrer deg, også registrerer du nettadressene på de bloggene du vil følge:) mye enklere og holde oversikt ja! Du hadde en kjempefin blogg forresten:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits