Det spøker...

Vet dere hva, jeg tror nesten det spøker her jeg. Alt vi har av elektriske ting kortslutter. Nå ryker bare det ene kameraet etter det andre.. Jeg skal ikke legge ut i det vide og brede om gjenferd finnes, fordi det gidder jeg ikke dvele ved nå. Men, man kan jo begynne å lure!

Jeg fikk bare videokameraet til å virke, og det tar veldig dårlige bilder. Men, et bilde kan jeg jo poste da.


Her er jula borte for lengst, og jeg lurer på hva jeg skal fylle tomrommet med. Får titte igjennom litt interiørblogger, og lete etter inspirasjon.. For det trengs om dagen, jeg er helt fantasiløs!

Ha en fin dag i det nydelige været.

-Melissa

6 Søte ord

Renate`s kreative hjørne

10.jan.2011 kl.12:31

Nydelig bilde :) tror litt på gjenferd jeg da :P
Koselig du har pyntet :))

Ha en herlig uke,

Klem Jatte♥

Ida

10.jan.2011 kl.19:55

Lekkert Melissa.. Hvilke interiør blogger leser du? Jeg trenger inspirasjon!!

Jeanette

10.jan.2011 kl.22:29

Jeg er tror på slike ting! Ser fast på Åndenes makt hver Søndag;-) Fasinerende! MEN kjedelig når ting skal bli ødelagte da:-( Jeg har foresten utfordret deg på bloggen min:-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

10.jan.2011 kl.23:05

Jeanette: det gjør egentlig jeg også:) har opplevd mye rart, både positivt og negativt på forskjellige steder vi har bodd! Jeg er jo kristen, og jeg er sikker på at det er mer mellom himmel og jord enn vi er klar over:) takk for utfordring:) tar den i morgen:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

10.jan.2011 kl.23:06

Ida: takk;-) veldig hyggelig å høre. Jeg skal lage en liten oversikt over favorittene i morgen:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits