Bilder av Johannes og meg!

Det er utrolig lenge siden dere har sett bilder av meg. De bildene som har blitt postet er jo kjempe gamle. Derfor tok vi noen bilder nå i dag, kun til ære for bloggen.. Neida, det blir tatt bilder stadig vekk, men jeg ser jo ut som et hel****. Disse ble jo ikke så verst da. Jeg som til og med har fått av meg pysjen og skiftet over til joggedress i dag:)

Jeg er ikke så veldig glad i å bli tatt seriøse bilder av. Noen som er som meg?

Og jeg vet øya går litt i kryss, jeg trenger briller:-)Så dette er meg  og Johannes eldstegutten min! Han er forresten en vakker liten "kæll". (som vi sier i Sarpsborg).

-Melissa 

4 Søte ord

annikennordahl

11.jan.2011 kl.19:42

Nydelige :D

mitthvitehus

11.jan.2011 kl.19:48

Så skjønne dere er:)

Hvordan går d med studiene forresten?

Melissa- Pseudotvillingmamma

11.jan.2011 kl.21:06

mitthvitehus: Det går greit, men jeg henger veeldig etter nå:-( Har vært så mye dårlig, og rett og slett ikke prioritert riktig! Deg da??

mitthvitehus

11.jan.2011 kl.21:30

Uff, det er ikke så lett om man blir hengende etter.....synd å høre.

Håper det ordner seg for deg da....:)

Jeg står på å gjør mitt beste, og bedre kan jeg ikke gjøre d...:) Føler det går ganske bra...:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits