Mine hjelpere!

I det siste har jeg oppdaget at minstemor Maren har mange av de samme nykkene som meg.

I dyp konsentrasjon kommer tunga ut. Og det er akkurat som å se meg selv!Her jobber hun med å sette telys i telysholdere. Og tunga er ute under hele prosessen. Det er ikke bare bare å være litt over ett år og sette små telys i holdere.

Johannes er også en flink herremann, og hjelper mamma og gjøre det hyggelig om ettermiddagen. Han sier, "Sånn, nå er det pent. Nå er det koselig".

Dog ikke like konsentrert da dette har vært et gjøremål fra han var bitteliten:)

(Julestjerna ser ikke like fresh ut).

-Melissa3 Søte ord

Hihi, så søte de er. Det er koslig når barna hjelper til og jeg tror de har like stor glede av det selv. Håper dere får en fin dag :)

klem

aliciasverden

12.jan.2011 kl.14:05

Hallanutten så vakre de er!!:))

mamma

12.jan.2011 kl.18:57

Gud så vakker hun er :) Hun er jo prikk lik deg, da Melissa <3 Johannes er jo skjønn som alltid <3

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits