Et pent hjem gir ro i sjelen

Jeg har funnet en genial side.

Antikk forvandler ditt fotografi til et slitt gammelt postkort, eller et stort flott veggbilde, med litt gammelt utseende. Jeg synes det var kjempe smart, og fotografiet fikk prikken over ièn.

Nå er ikke jeg helt shabby chic, men alikevel liker jeg de  gamle skattene, blandet med de nye.Besøk denne siden: http://www.antikk.net/

 

Det skjer forresten litt på interiørfronten her om dagen, har fått kloa i litt forskjellig stasj til hjemmet. Og endelig er vi i gang med barnerommet til Maren. Det føles godt å komme igang med ting som har vært utsatt lenge. Jeg er fremdeles ikke helt i form. Så jeg får ta litt og litt.

I tillegg er det litt omrokkeringer med barnehage, og slikt. Så på mandag skal vi søke redusert plass, og jobben min blir igjen å være husmor på heltid og gå på skolen.. Det føles som en riktig avgjørelse, og hvorfor skal jeg fortelle en annen gang.

Nå kom jeg nemlig helt ut av temaet her. Temaet var interiør.

Og apro på interiør, jeg har blitt spurt x antall ganger om å hjelpe andre med innredning. Og ble i forrige uke spurt av en venninde, denne gangen sa jeg ja. For det er jo noe jeg elsker. Man går trøtt på å fikse hos seg selv iblandt, og da er det jo morsomt å hjelpe andre. Jeg går tom for ideer stadig vekk, og kunne trengt litt inspirasjon og hjelp selv. Man ser seg blind på egene ting, og går inn i et spor. Og det blir vanskelig å fornye seg. Man ser for eksempel dette på den litt eldre genrasjonen, de er lei av den stilen de har, og har alle møbler i furu. De vil gjerne ha det moderne, men vet ikke hvordan. Det skal ikke mye til egentlig. Man må ikke kjøpe ALT nytt. For det første er jo maling og spraylakk fra biltema en gudegave. Og for det andre er det rart hvor mye noen puter, pledd og duker gjør med interiøret og følelsen i et rom.

Personlig er jeg litt pysete når det kommer til interiør, men jeg har fått noen tips på veien av min kjære mor. Nå tør jeg litt mer. Og jeg føler at jeg nå har fått et levende hjem, full av sjel. Leiligheten vår var utrolig stilig, og alt var nytt, men det var ekko der, og manglet "et hjem" følelsen. Det er ikke om og gjøre og ha det nyeste fra skeidar eller bohus. Med penger kan man få ALT, har man nok penger kan man plukke ut ting som er satt sammen fra før fra en katalog. Og det er jo i og for seg helt greit det, men de færreste har det slik, og man må gjøre det man kan ut av det man har. Det betyr at man må være kreativ, og tenke fornyelse av det man har. Man merker også om et hjem har sjel eller ikke. Og man må ikke ha gamle ting for at det skal ha sjel. Man kan ha en minimalistisk stil, og likevel ha sjel. Antikviteter og moderne design kan enkelt smeltes sammen.

Og da kan det være greit med litt hjelp av noen som ser det man har med nye øyne, og er nyskapende! Gi meg beskjed om fler ønsker interiørhjelp! Jeg stiller gjerne opp med nye øyne!:)

-Melissa

Søte ord

Michelle :)

15.jan.2011 kl.20:15

Hei, jeg lurer virkelig på om du kan hjelpe meg?

Vennina mi er med i en konkurranse, og jeg ska hjelpe henne å vinne! Venner er for å hjelpe, right?

Hvis du bare kunne stemme på denne chipsposen, hadde jeg blitt kjempeglad!

Hun vet ikke at jeg gjør dette, så det blir en suprise. Vær så snill?

Alt du trenger er å..

- trykke inn på linken;

http://kims.no/kampanjer/smakenavdinfredag/#/details/14893

- trykke på "til duell"

- også stemmer du! (STEM!!)

Om du har gjort det, skriv som svar eller kommentar, for da er du med i trekningen om et gavekort fra cubus til hele 500,-

Vi har ikke cubus her i byen, så da er det vel bedre at noen som har det får gavekortet?

Mina :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits