Johannes blogger.

Johannes bad meg skrive: "bla, bla, bla".

jfdj,ob,.klhtfm nnnnnnnnnnnntttttttttte53lf                 vkj,,,,,,,,,,,,,,,qwaz2222222|222JNNNNNNNNNNNN2

Hilsen Johannes Olander, 2år.

Johannes har blitt så stor, dere skulle bare vist hvor mye han har utviklet seg på kort tid. Han snakker som en foss. Og når jeg sier snakker, så tenker jeg ikke på bare enkelt ord eller korte setninger, han snakker som oss andre, han er en skikkelig sjarmør. Merkelig hvor forskjellig barna har blitt også. De er like på enkelte områder, men på de fleste er de vidt forskjellige.

Maren er en liten rakker, veldig umulig. En liten sosial prinsesse. Veldig selvsikker, men samtidig litt persilleblad. Slår hun seg, bryter hun helt sammen. Hun er den typen som tiltrekker seg mennesker, og sjarmerer alle i senk med de brune øynene sine. Samtdig som hun er snill som dagen er lang, er hun fæl på å lange ut  med de lange spisse fingrene sine når hun ikke får vilja si. Hun er en liten sta jente! Maren har beriket vårt liv på så mange områder, vi elsker vår vakre prinsesse over alt. Hun er en gledes spreder, og har en morsom og skøyal personlighet. Hun er kjempe flink til å snakke, og går allerede på do og tisser og bæsjer, bare litt over 1 år gammel.

Johannes er den seriøse, den som passer på at alt er som det skal. Han hater mas og rot, og foretrekker å leke med eldre barn, eller de som er litt rolige. Han spiser med kniv og gaffel, og oppfører seg som en liten kæll. Han går alltid med hendene i lomma. Han snakker hele tiden, det er ALDRI stille. Han hjelper til med husarbeid, og er veldig høflig. Han er kjempe snill, slår aldri, og har sjeldent sinneutbrudd. (Vel, det forekommer). Han tar vare på alle barn og dyr, passer på at alle har det bra og at ingen er alene. Han er veldig inkluderende, og har et hjerte av gull. Johannes har sluttet med bleie både dag og natt, og sjokkerer oss stadig med nye ferdigheter. Han kan "lese" enkeltord, og skriver navnet sitt. Uten Johannes hadde ikke familien vært det samme, vi elsker Johannes over alt!Ha en god søndag alle sammen!

-Melissa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Søte ord

hjelpmegselv

16.jan.2011 kl.11:42

Jøsses, så flinke unger du har fått til. Fortsett sånn:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

16.jan.2011 kl.11:48

hjelpmegselv: Takk kjære deg:-) Er jo stolt av de!

Ida

16.jan.2011 kl.13:24

Åh nå ble jeg rørt.. Vakkert skrevet, velsignet er vi Melissa.. Med våre friske og raske, smarte og herlige barn <3

Veronica

16.jan.2011 kl.13:41

Flinkie barn du har :)

Fint bilde.

Janne m

16.jan.2011 kl.17:25

Nydelige ord-om nydelige barn :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits