Mange ideèr!

Jeg har endelig fått tilbake kreativieten, og interiørhodet. Jeg har lenge vært dritt lei av å ordne hjemme, men nå raser ideene på- herlig!:)

Har i dag kjørt helt til strømstad i den ny konebilden vår, som jeg forøverig IKKE skal poste bilde av her på bloggen, da den er utrolig stygg.. Eller kanskje jeg skal?

Den har forresten til og med el-vinduer, for en luksus..:)Vi har hatt grønn bil før, men den var i en annen grønnfarge, egentlig veldig fin. Jeg angrer veldig på at vi solgte den, den var nemlig kjempe sprek. Men vi var overbevist om at vi måtte ha stasjonsvogn, noe vi egentlig ikke trengte siden vi skjeldent har med vogna på langtur. Men men, man må feile for å lære. Ønsker meg en rover igjen jeg!

Kanskje det blir rød neste gang!Bilder lånt fra google.

Vel, fra det ene til det andre. Loppemarkedet Lord Nelsson i Strømstad ble ingen suksess, da det desverre var stengt på søndager, veldig typisk. Men,Nordby er jo alltid åpent, så da ble det litt handling der. Inkludert røyk til hele slekta, eller  i alle fall min mamma, og Kim sin pappa. Kom på at det faktisk ikke er lov  til å handle med så mye, men man glemmer det siden man er der så ofte.

Jeg fikk handlet tapet til rommet til Maren, og jeg er sikker på at det blir fint. Gleder meg til å vise det ferdige resultatet til dere.

På kjøkkenet har jeg også en plan. Og denne planen kommer til å gjøre kjøkkenet litt anderledes, men fint. Litt annen stil enn jeg vanligvis har, men det er jo moro å blande litt ulike stilarter, ikke sant?

Håper jeg blir ferdig iløpet av uken!

-Melissa

2 Søte ord

mammawesterheim

16.jan.2011 kl.23:04

Gleder meg til bilder av rommet til Maren og kjøkkenet :)

Anne-Marthe:)

17.jan.2011 kl.12:59

Blir morsomt å se Maren sitt rom når det er ferdig:) Dumt Lord Nelson var stengt da:( får henge deg med pernille og meg neste gang;)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits