ROSA

Nå nærmer vi oss ferdige med rommet til Maren.. Og jeg er utslitt, men, sånn er det bare. Får prøve å ta det litt med ro i ettermiddag, slik at jeg klarer å fortsette i morgen. Men det spørs vel. Kim er så snill, så han tar sikkert resten! Og da kan jeg pusle med litt pynting.

Det å endelig kunne innrede et rom med ROSA, er fantastisk. Jeg elsker jo fargen rosa. Rosa er en farge som får meg til å smile. Det gjør jeg egentlig med pasteller generellt. Men jeg er veldig svak for rosa ting.

I går, mens huset stod på hodet, ringte barnehagen. Maren hadde feber, og måtte hentes. Johannes og Maren går i samme avdeling. Og da ville selvfølgelig han hjem også. Det er både fordeler og ulemper med å ha de på samme avdeling.

I dag hadde feberen gått ned, så da kunne oppussingen begynne igjen. Prøvde å male litt mens barna fikk egen pensel og i oppgave å male en hylle i går, men det fungerte dårlig. Maren malet seg i øynene o.l:-)

Regner med å være ferdige i morgen, så følg med på bloggen, det kommer selvfølgelig bilder!

Johannes har forresten fått "stor gutt seng", så det kommer litt interiørbilder fra hans rom også.

Spørsmål: Har dere lesere noen forslag til enten nettsider eller butikker jeg kan kjøpe fine "jenteting" til rommet til Maren?

Ha en fin ettermiddag!

-Melissa

Skulle gjerne malet gulvet rosa..Kunne tenke meg denne tapeten på mitt eget soverom... Jeg har den i cremè. Veldig elegant, men lite vågalt..2 Søte ord

Janne m

18.jan.2011 kl.18:18

ååå-må få se bilder av rommet til Maren så snart du er ferdig:) kjempefin den tapeten.-ikke så vågal sier du-men det enkle er ofte det beste... :)

Emma

20.jan.2011 kl.19:52

Gleder meg til bildene av rommene til barna altså! :-)

Håper alt står bra til .-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits