Maren sitt rom er snart ferdig!

Som dere vet er Maren syk. Derfor har vi ikke rukket å bli ferdige med rommet hennes.

Men, vi begynner å bli ferdige. Derfor tenkte jeg å legge ut en liten smakebit imens.. Også lover jeg noen skikkelige bilder så straks jeg føler meg fornøyd:-)NB: Det er en midlertidlig løsning med balettskoene akkurat der...

Denne gangen har jeg valgt fargen kritt hvit i taket, ikke eggehvit eller bomull. Jeg gar brukt glansgrad 40. Og jeg synes det ga et flott lys og løft på rommet.

Vi har brukt panellakk på brystingen, to strøk. Hadde jeg giddet hadde jeg nok malt det, jeg er ikke helt fornøyd med resultatet.

Jeg har valgt en rosa og hvit stripete tapet.

 

Innredning og slik er enda ikke bestemt, derfor står det blandt annet et speil bak sengen hennes. Denne gangen må jeg si jeg er fornøyd med resultatet, og jeg er sikker på at dette blir et flott rom når vi er ferdige!

Hva synes dere enn så lenge? Ser det lovende ut?:)7 Søte ord

elin

23.jan.2011 kl.20:59

det kommer nok til å bli et kjempefint rom::)du er flink med interiør,melissa:::)fortsatt god bedring til maren::)klem

Janne m

23.jan.2011 kl.21:42

Ser flott ut-men enig med deg-ville malt med heldekkende maling.:) håper alt står bra til med Maren nå:)

villasoltoppen

23.jan.2011 kl.23:34

Det ser kjempe fint ut,og det blir sikkert enda finere når alt er ferdig. Men hvor har du kjøpt den boksen som står ved siden av lampen? Den var så søt :-)Fortsatt god bedring til Maren :-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

23.jan.2011 kl.23:53

villasoltoppen: tusen takk:-) den boksen er en av tre. Kjøpt alle tre på panduro:) det er serien tilde. Veldig trivelig med det mønsteret synes jeg:)

24.jan.2011 kl.08:59

Så flinke dere har vært oppe i all sykdom og elendighet. Har jo ikke vært annet i snart et halvt år:(.

Synes det var fint at dere valgte å male taket. Det løftet absolutt hele rommet :)

ewymarie

25.jan.2011 kl.16:26

Nydelig barnerom : )

Anne-Marthe:)

26.jan.2011 kl.21:37

Så fint det blir Melissa! Gleder meg til å se resten:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits