Lampe fetisjen har slått til igjen.

Kom på at det er noen nye ting jeg ikke har fått vist her på bloggen. Jeg, som alle andre har jo vært ute på nyttårssalg, og da fikk jeg meg denne godbiten, til en billig penge.

Vi har alle våre ting, og jeg har da en tendens til å kjøpe rammer og lamper.

Den eneste ulempen er at skjermen er litt tett, slik at den slipper ut litt for lite lys. Men pytt pytt, lampa er jo kjempe lekker.

Hva synes dere?

3 Søte ord

Ina

25.jan.2011 kl.16:07

Hehe, den syns jeg var kjempefin, og jeg har lik ;) Vi har nok vært i samme butikk :) Men jeg fikk kjøpt en ekstra skjerm til, i hvit, så den passer bedre inn her hos oss. Her er jo liksom alt grått og hvitt, men du har mer av mørkere toner også, dermed kan du ha den med svart skjerm. Her hadde nok det blitt litt for "hardt" :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

25.jan.2011 kl.17:59

Ina: Så moro:-) Legg ut bilde på face a? Slik at jeg kan se hva slags skjerm du har?:-)

Ina

25.jan.2011 kl.18:19

Gjør det så fort gangen her er ferdig, tenkte jeg skulle ha den der :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits