Min bloggekrok.

Jeg ser mange bloggere viser bilde av sitt blogghjørne/område.

Mitt er ikke noe særlig fint, det er jo grenser for hva man har plass til på et bitte lite konsollbord.. Med tiden får jeg investere i en skikkelig pult, slik at jeg har litt mer plass å boltre meg på. Når leksene blir gjort er det ikke store plassen å legge bøkene.

Som dere sikkert ser har vi nå en stasjonær pc. Noe som jeg synes er mye enklere. Jeg kan ikke ta med pcn noe sted, men hvor ofte gjør man det liksom? Ikke jeg i alle fall. Her føler jeg at jeg har mye mer kontroll, det er ingen barn som kommer løpende og røsker ut strømmen, og pcn er mye mye bedre enn en bærbar. Her har jeg både  blue ray spiller, dvd brenner, inngang til alle mulige minnekort +++.  I tillegg er det en stor skjerm, så vi kan faktisk bruke den som Tv også. Perfekt når jeg ikke rekker unge mødre, og må se det på kanal fem på internett.

Jeg elsker globusen min, Johannes kan allerede peke ut både Norge og Sverige.

Denne lampa har jeg en følelse av at jeg får "refs" for. Men vet dere hva, jeg synes den er knalltøff. Jeg har enda ikke funnet en skjerm som ser bra ut på den, derfor beholder jeg den uten skjerm. Jeg synes at den er maskulin, tøff og litt spesiell. Er det ikke slike ting som gjør et hjem personlig? Litt nytenkende, og morsomt synes jeg. Men mange er nok uenige akkuratt der.

Dette er en lampe fra kjelleren til mamma. Når jeg så den flotte lampen ligge å råtne der nede, fikk jeg hakeslepp. Den er nå reparert, og virker. Det eneste jeg lurer på er om jeg skal spraylakke den.

Da tror jeg ikke det blir i sølv eller sort. Men kanskje en pastellfarge. Noen forslag?

Er det noen som har noen forslag til forbedringer?

Hva tenker dere om hyller hele veien opp til taket over datakroken?

7 Søte ord

Line - Mamma og kommende Fru.

25.jan.2011 kl.15:21

Så fint du har det Melissa ;)

lifeofsunny

25.jan.2011 kl.16:15

Kjempestilig=)

ewymarie

25.jan.2011 kl.16:20

Så herlig blogg krok du har : )

Katrine

25.jan.2011 kl.18:11

LIKER BLOGGEN DIN!! :D Ha en fin dag!
Koselig :)

Behold lampa sort.. syns det var freeesht :D

Elisabeth

25.jan.2011 kl.23:59

Lampe som råtner du lissom :))))) Elsker deg lille snupp. Du er da flink også da, og får mye ut av ingen ting. Kjelleren her er som en liten lottolapp den Melissa :) Leksekroken og bloggkroken din ble veldig fin. Jeg ønsker meg også en slik globus.....eller...jeg ønsker meg mye jeg:))
Så utrolig fint og koselig du har det :) virkelig sans for interiør!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits