Ebay..

Jeg tenkte jeg kunne tilby min "ekspertise" på netthandel her på bloggen.

Jeg er en flittig ebay-shopper. Jeg kan ordne så og si alt dere ønsker, både innen skjønnhet, interiør og klær +++. De fleste ting ligger lavt i pris om man sammenligner med ting her hjemme. For eksempel mulberry vesker, parfymer, spesielle merkeklær, barneklær, sko, sminke, smykker, bilder og mye mye mer.

Jeg har endel forhandlere jeg kjenner til. For man kan jo bli lurt, det er det alltid en mulighet for. Om det er noe spesiellt dere kunne tenke dere, send meg en mail på melissaoev@hotmail.com.

Jeg har falt totalt for en forhandler innen interiør.. Bare se her:

 Eller hva med denne lysekronen til knappe 3000kr? (Den under). Den har ekte krystaller....Eller denne til rundt en 1000lapp. Nydelig på barnerom.

Denne koster rundt 700kr.

Ja, det var bare noe av det. Jeg kunne postet bilder i hele kveld!

Ha en fin kveld alle sammen.

Handler dere på ebay?7 Søte ord

annikennordahl

27.jan.2011 kl.21:21

Ååå kjæreminn så mye sprekt! ;*

Randi

27.jan.2011 kl.21:27

Jeg har hatt veldig lyst til å handle på e-bay, men aldri turt. Så finner jeg noe, så tar jeg kanskje kontakt med deg ;)

Christina Isabelle

28.jan.2011 kl.00:33

Kanskje du kan lage et "hvordan handle trygt på Ebay" innlegg :D ? Det savner jeg i denne jungelen av blogger ihvertfall :)

Ida

28.jan.2011 kl.19:53

Åh den siste lyskronen der, kjenner jeg at jeg MÅ ha..*dååån*

Lovise

09.feb.2011 kl.18:09

Ååååh, hva heter selgeren som selger alt det der av interiør? Får jo vann i munnen av enkelte av de bildene!

Melissa- Pseudotvillingmamma

10.feb.2011 kl.11:16

Lovise: Jeg husker ikke... Skal prøve å lete det frem jeg:-)

May Helen

28.nov.2011 kl.01:37

Åh...de putene likte jeg virkelig!! Kan du ikke sende meg en link om hvor de er kjøpt på ebay?

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

23, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits