Søndagsblogging..

God søndag alle mann!

Jeg skulle egentlig ut på byen i går, men som vanlig ble jeg hjemme.. Noe jeg er veldig glad for i dag. I dag har jeg sovet lenge, helt til 09.30. Jeg er heldig som har en snill man som står opp med ungene.

I går skulle vi på eventyrfabrikken, men snudde på parkeringsplassen når vi så hvor mange mennesker det var der. Ikke særlig moro for Maren når det er stappfullt av 8-åringer som er hardhendte og voldsomme. Det har vi nemlig opplevd noen ganger. Derfor fikk jeg lurt med meg Johannes til å dra innom toysrus og mcdonalds isteden. På toysrus ble det selvfølgelig litt handling, ungene fikk blandt annet et fint doktorsett, og kjæresten til Knerten som heter Karoline.

Jeg opplever stadig vekk at ungene er forskjellige, men det viste seg veldig i går når vi var i butikken. Johannes har alltid vært veldig rolig og forsiktig, mens Maren er den tøffe. Hun er som snytt ut av nesa på meg når jeg var mindre. Maren er frøken sosial, og løp rett bort til en stakkars gutt og nappet ut smokken hans slik at han falt bakover, heldigvis klarte jeg å fakke han så han ikke deiset i gulvet. Det var ganske pinlig, men foreldrene til gutten var veldig hyggelig, så da slapp jeg unna med litt røde kinn. Den stakkars gutten hyl skrek, og Maren fikk kjempe dårlig sammvittighet, og hadde sutreleppe lenge. Når vi skulle dra, ble hun fly forbannet. Hun satt nemlig å spillte keyboard. Når jeg løftet henne opp, fikk jeg meg noen på trynet, også skrek hun så høyt hun kunne. Pluss at hun ikke hadde leddvæske, så hun bare hang på armen. Det var heldigvis fort glemt!:)

Vi hadde med oss min snille bror, Victor. Han er den store helten til ungene her. Han har virkelig holdt på mye med ungene våre. Victor, vi elsker deg!

Ha en god søndag dere, jeg håper jeg rekker litt mer blogging i dag. Har en morsom nyhet å fortelle også!

Søte ord

30.jan.2011 kl.21:23

Gleder meg til og høre om nyheten:) Fortell ;)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits