Unødvendig blogging....

I dag våknet vi til siste krampetrekning av vinteren, får vi håpe. Jeg personlig liker snø, og synes alt blir så hvitt og vakkert. Men, det skal samtidig bli deilig med vår.

Johannes fikk lov til å sove over hos mine foreldre i natt. Han ble så stolt! Han skulle få sitte lenge oppe sammen med mormor og morfar, og sove i senga deres. Heldiggrisen.

Når vi gikk bort for å hente han, ca halv 9, var det første han sa til meg "BORT". Så han hadde tydelig koset seg veldig. Han stod opp en gang for å tisse, men resten av natten hadde han sovet. Og tenk det, 2 år, sover uten bleie (til og med borte), og står opp for å tisse. Han er en flink herremann.

Barnehagen var ikke interessant i dag, noe det forsåvidt aldri er. Men i dag fikk han slippe. Når jeg alikevel ikke har noe jeg MÅ gjøre, så går det jo greit. Men Maren ville i barnehagen, så hun dro nå. Ganske seint å komme i barnehagen klokka halv 12, men en liten tur er bedre enn ingen tur.

Jeg er litt sånn at jeg ikke skriver noe med mindre jeg har noe å formidle. Men, nå skal jeg jaggu skrive litt unyttig også, dette er jo som en dagbok. Og litt dokumentasjon på hva som skjedde når er jo alltid koselig å se tilbake på!

-Melissa

 

Søte ord

Line - Mamma og kommende Fru.

10.feb.2011 kl.22:36

Du og ungene er hjertelig velkommen når Kim skal hit på søndag altså :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits