Dere er fæle, ser dere det ikke selv?

Nå skal jeg være litt hard i min dom her, og si at jenter som tar på masse mascara ser helt jævelige ut uansett hvor pene de er fra før. Finnes det noe styggere en klumpete, tykk sort mascara som gjør at øyenvippene ser ut som at de detter ned i øynene når som helst? Altså, sminke skal fremheve pene trekk. Ikke gjøre at man ser helt forferdelig ut.

Som for eksempel henne:Jeg lurer helt seriøst på om hun hadde et speil i nærheten, eller om hun bare klinet det på. Og om hun hadde speil så har jeg en ting å si: "VASK DEG".

Og over til det innlegget skulle handle om.. Endelig har jeg fått ny mascara. Og denne gangen har jeg søkt mye på nettet for å finne den perfekte. Slik at jeg ikke nok en gang skulle dumme meg ut. Kim dro ut, og valgte en helt annen en jeg hadde tenkt, men herlighet, den er fantastisk!!! Kan virkelig anbefales om du vil ha lange separerte vipper.

helena rubinstein spectacular extension mascaraHva slags øyenvipper synes du er fint?

 

Jeg var litt stygg i ordbruken her, men det er jo fælt!!

 

3 Søte ord

Ida

12.feb.2011 kl.15:01

Jeg haaater edderkoppvipper selv Melissa.. :P Jeg syns det er nydelig med volum og lange vipper, men når det blir tatt på sååå mye mascara at det klumper osv, så er det ikke noe fint i det hele tatt...

Line Merethe

12.feb.2011 kl.15:36

Jeg er så enig med deg!! :)
Helt enig!! Hadde ei i klassen som brukte ett tonn med maskara, og som i tillegg klemte vippene sammen, så det så ut som ho hadde kun 5-6 vipper øverst! Var helt grusomt å se på, og jeg vurderte flere ganger om jeg skulle løpe bort med sminkefjerner! Grøss og gru! *less is more!!* Kan ikke folk lære seg å bruke vippetang og evt løsvipper istedet??

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits