På tur til hestene!

Johannes og Maren var heldige og fikk bli med selveste mormor og morfar på tur til hestene. De storkoset seg. Jeg fikk overtalt mamma til å få være hjemme, jeg var ikke i form. Jeg tror det var bra jeg ble hjemme, slik at de fikk koset seg litt alene med besteforeldrene, og ikke hadde hønemor tilstede!

 Lykkelige jenta vår! 

En dum påfugl utifra Johannes. Den ville ikke ha snø på beina:-)Morfis.. :)Hun er en pen mormor dere? Hun kunne like gjerne vært mammaen. Mammaen min er PEN:)Så ut som at de hadde en koselig tur! Når de kom hjem bakte Johannes og morfar pizza til oss.

 

Takk for at dere er den dere er mamma og pappa<34 Søte ord

mamman din

13.feb.2011 kl.13:10

Tusen takk for vakre ord. Å være mamman din og mormor for barna er den største gaven av alle:)) Elsker dere alle sammen <3<3<3

andrea

13.feb.2011 kl.18:16

veldig koselige bilder, besteforeldrene til barna dine så kjempekoslige ut!

men var ikke tore fra farmen din pappa da?

Melissa- Pseudotvillingmamma

13.feb.2011 kl.21:24

andrea: Hei:-) Tusen takk! Jo, han er min biologiske pappa. Altså han som har laget meg. Men, jeg er oppdratt og har bodd sammen med "pappa", så det er han som er faren min for meg, og morfaren til barna:)

andrea

14.feb.2011 kl.06:55

åja, men daså! :-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits