Hårfin!

I dag har jeg vært hos mamma hele formiddagen. Vi har farget håret, spist deilig lunsj og drukket kaffe.

Jeg ELSKER blondt hår, og skulle så inderlig ønske jeg hadde det selv. Det er jo så mye fint man kan gjøre med det, mørkt hår er liksom bare mørkt, med forskjellige nyanser.

Siden det er valentine i dag, kan jeg poste et bilde av min orginale hårfage fra bryllupet. Litt dårlig bildekvalitet, men dere ser fargen.Det er som dere ser mørkebrunt. Men ikke sort. I dag har jeg satt i en litt mer gyllen brunfarge. Den er fin, men det er mulig den går litt for mye i ett med huden min... Jeg får lade kameraet slik at dere får se.

Under her kommer noen fine hårfarger, som jeg gjerne skulle hatt selv. De krever for mye arbeid for min del, for da må jeg farge håret hele tiden, og det har ikke en tobarnsmor tid til.For noen rare små kuler Victoria BHvilken farge har dere på håret?

Kan noen anbefale en fin brunlig farge til meg? (Det er jo et hav av fargemuligheter)

2 Søte ord

Anne-Marthe:)

14.feb.2011 kl.16:36

Liker svart jeg, men er fint med litt nyanser også:) Du kler jo veldig godt din naturlige farge også, jeg liker ikke mitt blonde:) Fin header:)

Klem

Martetuva.blogg.no

19.feb.2011 kl.22:24

Jeg har nettopp farget håret mitt blondt igjen jeg :-)

Har vært gjennom alle nyanser av svart, brunt og bondt, og hatt det det langt og kort, slett og krøllete.

Du hadde nok passet til en mørk sjokoladebrun! Jeg har brukt farger fra Garnier, Depend og Schwarzkopf, men jeg har alltid vært mest fornøyd med Garnier sine når det gjelder brunfarger :-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits