Barbering...

Fyameien, kan dere tenke dere noe så stygt som kvinner med hårete legger?

Desverre er jeg en av de. Jeg gidder bare ikke å barbere meg heletiden. Er det noen andre enn meg selv og den stakkars mannen min som ser beina? Nei! Så hva er da poenget med å bruke 40minutter i dusjen annenhver dag. Som dere forstår, er det mye hår det er snakk om. Ikke bare noen tufser her og der. Så en slik senanse tar tid, det tar forbanna lang tid. Og jeg skjærer meg hver eneste gang. For å ikke snakke om hvor skuffende det er når jeg sitter i trusa på morgenen, og en av ungene sitter på fanget, og gråter fordi det føles som nåler i rumpa. Det er selvfølgelig ikke nåler, men min "endags". Hurra for testosteron sier nå jeg.

Uansett, hår er stygt. Når jeg var rundt 14-15 år, gjorde jeg ikke annet enn å gjøre meg hårløs. Jeg tror den pinsetten grodde fast i handa enkelte dager. Og jeg kunne bruke en hel kveld på å nappe bryn. Kall meg gjerne hysterisk. Men ikke om du er blond og lyshudet. Desto mørkere man er, desto mørkere blir hårene. Og hvem vil vel se ut som en gorialla? Ikke jeg i alle fall. Vel, pinsetten er lagt på hylla, og det er skjeldent jeg ser "perfekt" ut.  Men, jeg bryr meg ikke i like stor grad som før. Når jeg var 14 år hadde jeg kronisk renslighetsskabb også. Jeg var glad i såpe, og jeg foretrakk å være plettfri.

Denne dama er merkelig. Skulle jeg gått på rød løper, hadde jeg kostet på meg litt barbering..?Mo?Nique ga fotografene hakeslipp med sine hårete legger på Golden Globe Awards.?

Er dere opptatt av å barbere dere?

7 Søte ord

tonjemich

14.feb.2011 kl.15:38

øsj for et bilde:p Barberer meg når jeg har tid. Vinteren er det ikke så nøye.:p
Barberer ikke. Jeg epilerer. Så ingen stikkete utvekst, og jeg kan ta flere uker med pause og fortsatt ha glatte legger ;) *love it*

Melissa- Pseudotvillingmamma

14.feb.2011 kl.19:25

Lill Anette: Jeg har epilator jeg også, men jeg synes det tar så lang tid, og er veldig vondt:(

Melissa- Pseudotvillingmamma

14.feb.2011 kl.19:26

tonjemich: Nei, det blir litt underprioritert på vinteren:) Jeg har skikkelig tørre og hårete legger!:)

amaliieb

14.feb.2011 kl.20:03

fin blogg:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

14.feb.2011 kl.20:19

amaliieb: Takk:-)
Jo oftere man epilerer jo mindre vondt/kortere tid tar det :) Og spesielt for oss som har svarte hår så synes håret under huden (selv om man er nybarbert så ser man at hårene ligger under huden, hvertfall på meg), men med epilator så forvinner det helt :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits