Ny flott interiørnettbutikk!

Nå er det lenge siden jeg har blogget igjen. Det har vært en hard uke og helg. Mye å tenke på, og mye å ta tak i.

Nå har jeg fått ordnet opp i litt av tingene. Så nå er det bare litt igjen.. Men, fortsatt mye å tenke på og stresse med.

Med en kaffekopp, god morgen norge og barn levert i barnehagen fikk jeg lysten til å blogge før andre plikter skal bli gjort.

Jeg finner fremdeles ikke strømkabelen til kameraet til min bror, så noe store interiørinnlegg får jeg ikke postet enda. Det er grusomt irriterende å ha slike rotekopper til brødre, som roter bort alt som kan lede strøm til alle elektriske ting flere ganger i uka...  Men, jeg har tatt noen bilder med videokameraet. Og disse vil bli postet i neste innlegg.

Dette innlegget er dedikert til nettbutikken hjemitiden.no. Jeg har blitt "sponset" (kall det hva du vil), av denne nettbutikken. Jeg har en banner/ link på siden av bloggen min.

Denne nettbutikken er ganske ny. Så det er enda ikke et stort mangfold av varer. Men det vil komme inn nyheter fortløpende. Jeg har tro på at denne interiørbutikken vil bli en av de store. Det er jo ekstremt mange interiørnettbutikker  å velge mellom.

Ta en titt! Og husk å følge med fremover, siden det vil komme nye varer.

Dette geviret koster bare 299kr. Utrolig fint, ikke sant?2 Søte ord

22.feb.2011 kl.15:59

Jaa! Rålekker butikk!! :) Den skal jeg følge med på!

Du har knallfin blogg!

Melissa- Pseudotvillingmamma

22.feb.2011 kl.17:53

Anonym: det må du absolutt gjøre:-):-) tusen takk!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits