Koselig interiør i stua og på kjøkkenet vårt..

Det er en hyggelig og lun stemning i stua i kveld. Vi har hatt en nydelig søndag. Vi har vært å matet hester, med eple og brød. Det er noe vi har begynnt å gjøre hver eneste søndag. Ungene elsker hester, og en slik tur er godt for både de og oss. Vi kjøpte med oss litt boller og kaffe. Og det var en vellykket tur.

I ettermiddag har vi vært hos min mamma og pappa. Min pappa skal avgårde til politireserven, han kommer ikke hjem før på fredag. Han vil virkelig bli savnet av oss alle. Han reiser avgårde slik hvert eneste år, og er på en "treningsleir" som reserve politi.

Før Johannes la seg, spiste vi litt pasta til kveldsmat, og drakk deilig og varm te. Maren bad om å få gå opp, og rakk ikke å bli med på kveldskosen i dag, litt frisk luft gjør at man blir veldig trøtt!

 

Dette er litt av kjøkkenet, kjøkkeninnredningen er bak på høyre side. Og stua er bak på venstre side. Vi har åpnet ut til stua. Det neste på ønskelisten er å ikke bare ha en åpning (Nå har vi en buet åpning, buene følger den franske stilen på huset). Men vi ønsker helst enten dobbel glassdør, eller å fjerne hele veggen, og ha en slitt bjelke i midten.

 Den grønne "greia" er ganske spesiell. Den er kanskje ikke spesiellt fin, men den er alikevel anderledes. Den ser litt rar ut her på bildet, men i virkeligheten er det en fuglestatus!

 Glassbollen er fylt med mini marsmallows fra den amrikanske avdelingen på maximat Nordby. De er i mange forskjellige farger og smaker, og er kjempe dekorative. Desverre blir bollen tom fortere enn den er fyllt opp.. Og det blir mye godterispising på barna. Men det er jo ikke rart, de er super gode.

Dette kaller jeg min "shabby chic hylle". Jeg liker stilen, men prøver å være moderat med gamle ting. Jeg vil kalle meg selv "klassisk sjarm". Men, jeg er også glad i litt glamour, og luksus. Så det er nok vanskelig å gi det et navn. En salig blanding synes jeg at gir hjemmet et personlig preg.

Som dere sikkert har lagt merke til tidligere så er jeg over middels glad i bånd og sløyfer. Er det en mulighet for å få knytt en sløyfe rundt noe, kan du være sikker på at jeg gjør det.Det beste prosjektet mitt noensinne har vært å feste disse pompomene på liftgardinene. De hvite i vinterhagen har desverre enda ikke blitt ferdig, jeg er litt lat om dagen:)

Hortensia er den peneste blomsten jeg vet om, men de er søren i meg krevende. Men nå har til og med ildtoppen min dødd, så jeg tenker at det kan ha noe med varmen, og tørr luftfuktighet her inne. Noen som vet?

Jeg minner om spørsmålsrunde, fyr løs med ting dere lurer på! Spør om det dere vil. Jeg tror ikke alle fikk lest det i forrige innlegg, siden det var så mye skrift, og folk mest sannsynlig ikke leser hele innlegget.

-Ha en koselig kveld med deres kjære!

6 Søte ord

ekornveien2

27.feb.2011 kl.20:39

Så nydelige bilder, ble nesten litt misunnelig her, jeg! Masse fin inspirasjon :)

idazaak

27.feb.2011 kl.21:00

Så koselig at dere tar med ungene for å hilse på hestene! Det syns de vel er kjempe gøy, kan jeg tenke meg :-D

27.feb.2011 kl.21:31

Dere har det så nydelig hjemme hos dere! Gleder meg til og få noe eget og ordne selv :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

27.feb.2011 kl.22:42

ekornveien2: tusen hjertelig takk:-) hyggelig at noen er litt misunnelig på meg!:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

27.feb.2011 kl.22:43

Anonym: tusen hjertelig takk:-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

27.feb.2011 kl.22:45

idazaak: ja jeg tror barna liker det godt:-) har skikkelig lyst på hest jeg!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits