Søndag, og sliten...

Nå er jeg sur! I går hadde jeg faktisk fått Kim til å ta bilde av klærne mine/meg før vi dro avgårde. Men minnekortet stod ikke i. Og bildene har ikke blitt lagret, siden internminnet er fullt!

I går dro vi til et vennepar av oss. Anne-Marthe er en av mine beste venner, og Lasse er en av Kim sine bestevenner. Anne-Marthe har bloggen http://gamletingretten.blogspot.com/, besøk den. De har en knallfin leilighet, og hun er veldig kreativ!

Vi hadde en skøyal fest, og som vanlig sjenket Anne-Marthe meg med sine gode drinker..:) Etter en stund dro vi på byen, og vi endte opp på nach på utestedet vi var. Jeg kjenner det i dag kan du si... Jeg er helt utslitt. Men herlighet så gøy det var. Lenge siden jeg har danset og drukket så mye.. Når jeg kom hjem, slet jeg med å få av meg sokkene, og det sier vel litt? Jeg kom meg så vidt opp i senga. Småbarnsmødre blir litt over snittet i farta når de er ute assa. Jeg er jo aldri ute, så når jeg først orker og har mulighet med barnepass og slik må jeg jo slå ut håret!

Men, helt om natten, helt om dagen... Det er en grunn til at alkohol ikke egner seg for foreldre. Vi har en dag i morgen.

Nå er det søndagskos, med to vakre småtroll. Johannes har sovet hos farmor og farfaren, og Maren har sovet hos mormor og morfar. Det er deilig for de å være litt enebarn innimellom. Jeg tror de har storkoset seg! Jeg hadde ikke regnet med noe annet eller, og det er deilig å være ute når man vet at barna har det bra:)

Kanskje jeg får ut et interiørinnlegg iløpet av dagen. Det ser helt forferdelig ut her nå, rotete og stygt. I mine øyne da- men det er jo en kjent greie at jeg liker å ha det veldig ryddig og pent. Det er ikke alltid mulig når vi har en fristad når det kommer til barn som spiser, maler o.l. Her er det ikke noen streng tone, vi er av den oppfatning at barn skal være barn. Og barn kliner, og roter!

Dette blir fakisk et innlegg uten bilder. For nå sitter jeg jaggu på feil data også!

-Ha en fin dag alle sammen...

9 Søte ord

Muffins

06.mar.2011 kl.13:15

hehe. ha en fin dag du også! :)

idazaak

06.mar.2011 kl.13:29

Haha, herlig Melissa :-))

mammawesterheim

06.mar.2011 kl.13:39

Godt å lese at du har vært ute og kost deg :D ..Det fortjener du virkelig =)!

Anne-Marthe:)

06.mar.2011 kl.14:22

Så koselig sagt av deg Melissa:) Det var kjempe koselig i går. Ha en fin dag med småtrolla i dag:)

Ingvild Skaar

06.mar.2011 kl.14:50

Jeg har prøvd å forklare det til Oliver at når mamma har vært sent oppe dagen før, så er det bra om du sover lenge på morgenen. Men det virker ikke som har forstår meg, eller kanskje han bare er dårlig oppdratt? Bør man ikke kunne forvente mer av en snart 1 år gammel gutt? :-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

06.mar.2011 kl.15:09

Ingvild Skaar: Hahaha... Hadde det bare vært så enkelt så!:-) Jo, herlighet. Det bør vi kunne forvente, litt empati må de vel ha i den alderen.. Haha:)

Og en ting til, det er faktisk mammaer som setter barna i sprinkelsenga, dytter inn ørepropper og sover videre.. Helt forferdelig:(:( Nei, som sagt. Helt om natten, helt om dagen.. Vi får skylde oss selv;)

Melissa- Pseudotvillingmamma

06.mar.2011 kl.15:10

Anne: ja, det var veldig veldig hyggelig vennen, jeg er så glad i deg, og setter pris på å ha deg i livet mitt!:) Jeg tror det blir mange hyggelige stunder fremover. Og tenk når dere får barn a? Da blir det ferieturer og kos..:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

06.mar.2011 kl.15:11

mammawesterheim: Takk for det:-):-) Det er lenge til du kan gå ut å ta deg en fest.. Det er litt deilig å ha muligheten, selvom jeg som regel blir hjemme:)

Anne-Marthe:)

06.mar.2011 kl.15:59

Så fint sagt av deg:) Glad vi har fått tid til hverandre igjen, tatt opp kontakta<3 Lasse & jeg syns det er koselig å være med dere. Og ja vil gjerne finne på koselig ting i nærmeste framtid:) Ja når det kommer noen småtroll fra oss å, da blir det familieturer landet rundt <3

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits