Innlegg uten overskrift

Nå har jeg vært på trening sammen med min mamma og tante. Stakkars Veslemøy rakk ikke å være med, men kom en time for sent.

Vi har vært på combat. Egentlig var det zumba, men treneren var syk.

Jeg var egentlig ikke i form til  å trene. Men, noen ganger må man presse seg selv.

Blir spennende å se formen i morgen!

Har fått et spørsmål angående ernæringen til barna.Og hva de spiser. Jeg skal sette opp en meny, og kanskje noen får noe tips.

Også fikk jeg spørsmål som lyder slik:

Hvor kjøper du alt interiøret ditt? Hvor finner du inspirasjon?

Hvordan går det i den nye jobben? ¨Kommer med mange spm siden du sa du hadde spm runde ;) Håper det går bra :) Og hvordan går det egentlig med den kulen til din mann? Håper det går bra.

Kan du legge ut sider du får inspirasjon fra?

Jeg kjøper det meste av mitt interiør i helt vanlige butikker som for eksempel kid, jysk, skeidar, bohus og lignende. Også har jeg noen favorittbutikker. Som blandt annet den lille interiør butikken på nordbysenteret (Husker ikke hva den heter), ellers en favoritt sia, prikken over i`n, hk interiør, og josefines lysthus.

Ellers er jeg glad i  bruktfunn. Og finn.no eller kjelleren til mamma!

Jeg finner somregel inspirasjon på blogger eller interiørblader. Rom 123 er en favoritt og boligpluss liker jeg godt. Jeg føler at hjemmene som blir vist og "gjør det selv" repotasjene er oppnåling for oss vanlige mennesker. Det er ikke vanlig å ha gullbelagte kraner, og gamle franske slott. Eller en utømmelig konto. Derfor er det fint med litt hverdagsbilder av vanlige og inspirerende hjem. Noen av bloggene jeg leser er som en katalog for enkelte butikker. Jeg synes de har det flott, men jeg må ærligtalt si at det står mer respekt av de av dere som har skapt et hjem etter nøye tenking, og planlegging. Et hjem dere har skapt med egene kreative ideer, og som ikke er reklame for butikker. ALLE kan vi få flotte hjem med nok penger. Det er de med mindre som er virkelig kreative og flinke, og ikke minst nytenkende. Men, nå ser man jo at flere og flere er opptatt av loppis, gjenbruk o.l. Jeg ser mange ildsjeler hver dag, som fortjener en stjerne i interiørverden. Jeg skulle ønske jeg var SÅ flink som enkelte, og kunne skape enda mer selv.

Jeg har noen favorittblogger som gamletingretten, jordegård, villapaprika, villacharm, villacreme, villavonkrogh og mange mange fler.

Ellers ser dere at jeg har blitt sponset av hjemitiden her på bloggen. Denne nettbutikken bogner ikke av varer enda, men jeg regner med at det kommer mer nå. Butikken er ganske ny.

Den nye jobben går kjempe kjempe bra. Jeg stortrives! Det er mitt i blinken for meg. Kollegaene mine er fantastiske, og jeg føler jeg passer godt inn. Jeg gleder meg til videre jobbing, og få vært kreativ. Jeg gleder meg til ny kolleksjon, og til å bli enda bedre kjent med arbeidsplassen min!

Kulen til mannen min Kim er desverre der enda, han var innkalt til ny ultalyd og spesialist. Og vi klarte å glemme timen, typisk. Så da er det bare å vente på ny ultralyd. Kim har desverre enda ikke blitt frisk av lungebetennelsen sin, og går på sin tredje (!!) penecilinkur stakkar. Nå skal han inn på ultralyd av lungene om ting ikke bedres med denne kuren, noe det forsovidt ikke har gjort enda. Jeg synes det er litt skremmende, da jeg vet om flere som har hatt kreft/metastaser i lungene som har gått med gjentatte infeksjoner og betennelser uten bedring etter antibiotikakur. Derfor er jeg litt engstelig for å være helt ærlig. Kim har haglet i lang tid, og nå begynner alt sammen å bli ganske slitsomt. Men, han står alikevel på for å hjelpe meg nå som han er hjemme. Han står opp med barna så jeg får en time ekstra om morgenen, og han leverer de i barnehagen for meg. Jeg synes han er flink til å stå på, selvom han er dårlig. Men man kan ikke legge seg ned å dø heller. Da blir man jo bare værre. Jeg skal gi beskjed her, når vi har fått en avklaring.

http://bolig.no.msn.com/

http://roomservice.blogg.se/

http://www.desiretoinspire.net/

http://www.signerat.se/butik/signerat/hem/index.php

http://rivieramandc.blogspot.com

http://www.allofirina.com/

http://mitt-lille-hjem.blogspot.com/

http://www.pandoraseske.no/index.php

http://sabishussvermeri.blogspot.com/

http://www.tineskreativehjorne.com/

http://www.cissemosse.com/

http://epla.no

Det var noen linker i alle fall!:-) Håper det faller i smak!Disse bildene inspirerer meg. Inspirerer de deg?

6 Søte ord

Anne-Marthe:)

11.mar.2011 kl.11:30

Så koselig at du lar deg inspirere av meg og bloggen min Melissa:) Blir glad når jeg leser det ;)

Klem Anne-Marthe:)

Malin

11.mar.2011 kl.15:55

Tenkte på Kim, og syns det er rart at han må vente så lenge hvis det er grunn til bekymring ang kreft og metastaser. Da burde han jo fått hastetime så det kan utelukkes? Jo lengre han venter desto verre er det jo, hvis det skulle vise seg å være noe farlig..

Stå på og ikke gi dere, han må jo få undersøkt dette!!!

Huff, må være slitsomt å gå sånn i uvissheten! Krysser fingrene for at det ikke er noe farlig med han!!

Ønsker dere en god helg :)

Isabel - fotograf og mamma

11.mar.2011 kl.19:59

Nå ble jeg skikkelig bekymret for mannen din. Sånn skikkelig.

Jeg gikk også på antibiotika gang på gang i noen måneder, og ble dårligere og dårligere med tiden. Legen nektet på at det kunne være noe annet enn lungebetennelse, virus, bihulebetennelse osv.. Da jeg så og si måtte bæres inn til legen siden jeg ikke klarte gå lengre, så sendte de meg videre og konstaterte diagnosen kreft med spredning.

Vil ikke bekymre deg ennå mer enn du allerede er, men håper og vil at dere skal få sjekket det så fort som mulig, og presse gjennom en utredning om han blir sendt hjem med flere tullemedisiner. Det er så viktig å oppdage sånt så tidlig som mulig, for om man venter for lenge så kan det være for sent:/

Og forresten; du har ett vakkert hjem! Skulle ønske du bodde her, så jeg kunne invitert deg på besøk og fått tips til ommøblering og pynting her i huset. ^^

Melissa- Pseudotvillingmamma

12.mar.2011 kl.16:16

Isabel: Jeg vil takke deg for denne kommentaren, jeg tror den har fått oss til å innse at vi må mase litt. Og få utredet han skikkelig. Det er noe som ikke stemmer. Sykdomsbildet er mer omfattende enn en lungebetennelse.

Hvordan går det med deg nå?

Og tusen takk for komplimentet. Bor du ikke for langt unna kan jeg alltids ta en tur:-):-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

12.mar.2011 kl.16:17

Malin: Det er vel heller jeg som har tenkt i de baner. Hva legene tenker er jeg ikke helt sikker på! Men, ja. Dette må vi få undersøkt. Jeg synes dette begynner å gå litt vel langt jeg.

God helg:)

Isabel - fotograf og mamma

13.mar.2011 kl.02:05

Så bra! Er altfor enkelt å tenke at det siikkert ikke er noe farlig og at det går over, men det er ikke alltid det gjør det. Jeg krysser fingra for at det ikke er noe alvorlig:)

Det går bra, jeg ble friskmeldt etter ett halvt år med cellegift. Også har 2 klarsynte sagt at jeg aldri kommer til å få tilbakefall, så jeg er veldig fornøyd :D

Bor helt opp i Finnmark. Nærmere sagt Alta. Litt langt å reise :(

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits