Jeg sier bare wow...

Har dere noen gang vært på epla.no? Om ikke, bør dere det. Herlighet så mye flott, og herlighet som jeg har forandret meg interiørmessig? Fra en ganske tung, maskulin, men glamorøs stil, til farger! Jeg var jo først veldig shabby chic, men så ble jeg litt mer moderne, og så veldig glamorøs, og så litt antikk, og nå litt av alt...:)

Bare se på noe av dette, det er jo bare en brøkdel av hva netbutikken epla inneholder.

 


 

Er det flere som ble veldig interesserte i å finne frem symaskinen nå? Det er lenge siden jeg har sett såå mye særegent og kreativt på en plass. Det er nok mange der ute, med skjulte talenter!

2 Søte ord

så mye fint! skulle ønske jeg kunne sy

Linus.

27.mar.2011 kl.20:55

Kjempefint, er faktisk akuratt ferdig med puteprosjektet til småen sitt rom, hehe.

Og ja, epla.no er ein av mine favoritter på nett, innom nesten kvar dag, men handler berre sånn av og til, litt redd for at heile lønninga skal ryke der. hehe ;)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits