Sola gjør noe med meg.

Jeg har virkelig fått sansen for å fylle beholdere med ulike ting om dagen. Det er jo såå dekorativt. Ulempen er at det blir mye godisspising når man ser det konstant, og ungene synes det er vanskelig å holde fingrene unna, stakkars, det skjønner jeg jo..

Med sola kommer vårfargene og kreativiteten igjen!

Vakkert!

Jeg har forresten lært meg å lage lys! Det er kjempe gøy, jeg har laget endel allerede. Dette er to stykk med utrolig god lukt av rene klær. Finnes det noe deiligere lukt?

 De ble jo helt greie.. De var helt hvite, noe luktelys somregel er. Morsomt å gjøre de litt finere.

Jeg konkluderer med at sola gir meg mye, mer enn jeg er klar over. For i dag har det vært overskyet, og jeg har hatt en dritt dag. 

Blir dere glade av sol?

2 Søte ord

Pernille

27.mar.2011 kl.20:24

Så fin de lysa ble! Men hvordan klarer du og lage lys med duft ogsånn a? :)

Du er flink og kreativ Melissa! :)

Marthe -

27.mar.2011 kl.20:37

Jaaa, jeg liker sola som endelig titter frem! :) Den får meg til å ville gå ut :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits