Vår, sommer og vakker natur!

Sommeren nærmer seg, og dermed begynner kreativiteten og vokse samtidig med blomstene ute.

Jeg er nok litt spesiell når det kommer til blomster, blomster er det vakreste som finnes. Jeg er veldig glad i natur. Og setter stor pris på vakre omgivelser. Så det er ganske synd at jeg bor intil en stor vei. Jeg skulle ønske jeg hadde utsikt til vakker natur, trær, vann og åser. Men, enn så lenge så bor jeg ved en stor vei desverre. Slik som jordegaard.blogg.no har det, kunne jeg tenkt meg. De har en nydelig tomt, og en nydelig utsikt. De har sikkert mye bedre luft enn oss også.

Jeg kunne ønske jeg så utover en ås når jeg så ut av kjøkkenvinduet, og at det var stille ute i hagen. Drømmen er nok å flytte til et roligere og mindre sentralt sted.

Vi har endel planer for tomta vår. Vi vil ha hvitt stakittgjerde, og en fin høy port. Vi skal så litt gress, og planere ut en liten bakketopp. Også skal vi jo så litt klatreroser da, roser blir jeg aldri lei. Man får gjøre det beste ut av det man har, og hagen vår er jo relativt stor, så det blir koselig her om sommeren når gresset blir grønt og hekken vokser ut.

Disse bildene gir meg assosiasjoner til sommeren. Og inspirerer meg!Tenk å ha et bad med såå stort vindu!

Jeg skal vel ikke legge sjul på at jeg elsker roser!


Er dette peoner??Er dere glad i blomster? Er det viktig for dere å ha blomster?

2 Søte ord

Elsker blomster=D
rosa er så fint :-D

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits