Tripp, trapp, tresko.

Vil tipse dere om at plantasjen nå selger superbillige crocs til kun 25,-. Og ja, dere hørte riktig!! 25KR.

De hadde de i lilla, grå og sorte. Men ser at enkelte har fått tak i rosa også. Her ble det et par lilla på Maren. Johannes har et par blå fra før. Men jeg tror jaggu jeg skal dra å kjøpe et par til han også.

Men de var inmarri rare i str. Maren som vanligvis bruker 23, måtte ha str 26. De var så utrolig små og rare.

Vi har også to par tresko. Det første paret dere ser nedenfor her, er et par som både min mamma og tante har brukt som barn. De er i ca strl 24, så Maren klarer å gå med de. De har vært et skikkelig diskusjon og krangle objekt, så min mamma klarte å skaffe et par til, som passer Johannes. Den gutten har jo hatt skodilla siden han var seks måneder. Han har vært helt utrolig opptatt av sko, og hver eneste gang vi har vært på besøk, befinner han seg i gangen, og prøver sko. Søsteren har også blitt av basillen. Det ligger tydeligvis noe i genene. Får både min mormor, min mamma og jeg har helt skodilla. Jeg får aldri nok sko. Og det gjør tydligvis ikke barna mine heller, jeg har forresten funnet en helt rå side, med barnesko. Link kommer senere, kommer ikke på navnet i farta.

Dette er skoene som er rundt 44 år.

Og dette er de nye treskoene.

Jeg samler  på gamle barnesko, kanskje dere får se samlingen en dag.Q: Er det flere her inne som er glad i sko?

Søte ord

Ida

31.mar.2011 kl.08:52

Åh sko er himmelen rett og slett.. Og både Mina og jeg er bitt av basillen der! :) Vi skal faktisk ut å se om vi finner ett par til oss i dag! :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits