En stund siden sist..

Heihei!

Nå var det lenge siden igjen. Dere som kjenner meg, vet jo hvorfor. Livet er hektisk. Men, sånn har vi det alle mann.

Jeg har jobbet endel om dagen, og dere som liker nostalgi, bør virkelig følge med hos oss på My cinnamon girl fremover. Vi har fått inn litt av våre vårnyheter, og det kommer mer.

Jeg gledes over våren, og alt den bringer. Samtidig som det legger et vist press på meg. Kveldene blir lengere, og barna vil være ute dagen lang. Det er jo i og for seg trivelig, men man blir sliten av det. I alle fall jeg. Dessuten får jeg gjort mindre husarbeid, og ting blir satt på vent.

Nå som våren har kommet, er ønsket om å fornye interiøret stort. Bloggene jeg følger begynner å få et vårlig preg. Og man ser de søte pastellene komme frem hos de fleste.

Når jeg får mulighet, har jeg bestemt meg å male et bord jeg har i lyseblått eller mintgrønt. Det er innmarri lekkert. Resten av huset skal også få seg en liten våromgjøring. Ting må byttes ut, vaskes og ryddes. Og skap må organiseres. Blomster må inn, og støvete vinterinteriør må bort.. Jeg som alltid har sverget til sort, brunt, beige, hvitt og grått, har fått tiltrekning til farger.Og vet dere hva, jeg har begynnt å hekle. Ja, dere hørte rett: hekle! Jeg trodde ikke jeg ville klare det. Men det gjør jeg, og det er kjempemorro... Det er mamma som har lært meg det. Så jeg har allerede en del vogntepper o.l.

Har lyst til å rekke å lage noe til Maren til 17.mai.  Noe alà dette:


Kan noen av dere hekle?


Søte ord

Gravid :P

19.apr.2011 kl.20:20

Hvor mye veier du nå etter graviditeten?

Hvor mye gikk du opp?

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits