Detaljer i interiøret.

Enkelte interiørgjenstander kan virkelig dra opp inntrykket av et helt rom. Jeg er et slikt menneske som alltid legger merke til detaljene i et hjem, det lille ekstra, også kaldt prikken over ièn.

 Jeg har et kjærlighetsforhold til karafler, og beholdere av alle mulige typer.

Jeg elsker lamper.. Og jeg kunne hatt lamper i hver eneste ledige krok av huset. Finnes det noe lekrere enn eksklusive flotte lamper? Så et interiørtips fra meg er: Legg heller litt ekstra penger i belysning, og inntrykket av rommet blir helt anderledes.
Bland ulike teksturer.

Småblomstrete detaljer gjør seg om sommeren.

Oppbevaring, oppbevaring, oppbevaring... Man kan aldri få nok bokser, kasser eller baljer. Oppbevar alt fra leker til strikketøy i stilige beholdere.

Klassiske kanner. Gjør seg veldig bra som vaser..

Sett gjerne ditt eget preg på ting du kjøper i butikken. Sett for eksempel på egene krystaller i de fargene du liker.

Knotter kan virkelig forandre et møbel. 

Et hvert hjem bør ha en GLOBUS.

 

Blomster bør finnes i et hvert hjem. Men blomster er dyrt. Enkelte ganger kan det nok lønne seg å velge plastikk. Men om jeg ikke har blomster på bordet, føler jeg at stua er naken.

Jeg er også veldig glad i rammer, og bilder. Kunst er jeg også glad i. Og har kjærlighet for malerier av nakene mennesker. Det synes jeg er lekkert. I tillegg er jeg glad i litt tradisjonelle og klassiske bilder, som kart e.t.c. Og jeg liker klovnebildene til Marianne Aulie.

(dette har creativblogg.no laget) 

Det var i alle fall noen ting jeg legger vekt på når det kommer til interiør.

Håper dere likte innlegget og bildene..:)

 

 

 

 

6 Søte ord

consaliee

19.mai.2011 kl.14:07

Fint♥

Cijm

19.mai.2011 kl.14:11

Her var det mye lekkert! =)

Hermine

19.mai.2011 kl.14:18

fin blogg! hvis du følger meg på bloglovin skal jeg kommentere bloggen din i en hel uke!! :-D

Mariann Lizette

19.mai.2011 kl.14:20

Så nydelige bilder! Du har det kjempe fint!

Ida Nilsen

19.mai.2011 kl.14:28

*Hvor er liker kjempegodt-knappen*..:)) Slike innlegg blir jeg både happy av og i *kanskje fikse litt i heimen* modus...

Trine Gundersen

19.mai.2011 kl.14:37

Bra bilder :-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits