Har du tid?

Enkelte filosofer sier at vis du klarer å stenge ute fortid og framtid- og fullstendig leve i nået, er du alltid til stede i evigheten. Om det er praktisk mulig å oppnå den følelsen, vet jeg ikke. Tiden er rundt oss, i oss- hele tiden.Likevel er den noe av det mest uhåndterlige som finnes.

Enkelte dager vil jeg at tiden skal løpe i fra meg, andre ganger håper jeg at den skal vare lenger.

Tiden flyr ifra oss, om jeg prøver å tenke nesten tre år tilbake når Johannes ble født. Det føles ut som at det var i går. Men, når barna krever mye og jeg er sliten. Kan en time føles ut som en hel evighet.

Jeg håper jeg en vakker dag skal kunne leve i nuet, og ikke tenke verken fremover eller bakover.

 

Nå skal jeg avgårde på jobb. I dag, som de fleste andre dager har jeg ikke rukket stort. Siden 16.mai har formen vært tufs, og dagene går med på å surre bort tiden.

I dag er jeg litt lei meg for at jeg skal på jobb. Jeg føler jeg trenger litt mammatid med barna. Noe jeg i og for seg har relativt ofte. Men den samvittigheten og tiden gnager på en mamma- det vet dere mammaer der ute.

Ha en fin dag alle sammen, og husk å nyt tiden dere har med våre kjære..Her har jeg blitt mamma for første gang, og det nærmer seg tre år siden. Hvor ble tiden av?

Søte ord

hjelpmegselv

20.mai.2011 kl.14:01

Livet leves her og nå ja. Kos deg, se deg omkring og nyyyt i lange drag :)

God helg!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits