Triks for å ungå bleieskift...

God dag, alle lesere!

I dag har det vært en rolig formiddag her i heimen. Jeg har hatt fri, og jeg tror jaggu ikke jeg har fortalt dere at jeg har begynnt i ny jobb, som innebærer å ta hånd om en dement mann. Jeg elsker den nye jobben min. Og jeg får til og med brukt utdannelsen min.


Leste på minimamma sin blogg i går. Og må si den jenta er skøyal. Jeg bet meg merke i en ting. Og jeg vil gjerne dele det videre med dere.

Dere som har barn, har nok opplevd at stellesituasjonen blir mer og mer hektisk. Bleieskift blir mindre interessant med tiden. Og fra å være en hyggelig kosestund, utvikles det til en maktkamp.

Etter som tiden går, og de små blir mer og mer smarte. Planlegger de ulike teknikker for å komme seg avsted.

Her i huset er vi vant med "krokodille-trikset".
Så "krokodille-trikset", innebærer å rulle fort rundt og rundt, og dra seg bortover underlaget samtidig. Slik som krokodiller gjør når de har et offer. Det heter "crocodile death roll". Og de fleste har vel sett det.

Det andre trikset som går igjen, er å stå i bro.. Eller "karate-spark-trikset" som er å sparke uhemmet med beina.Slik at offeret (altså meg) trekker seg unna. Det har hun svart belte i.

Nå bytter som regel Maren bleie stående, siden hun har up and go. Og teknikken som vanligvis blir brukt da er "lammelser i beina-trikset", faller sammen som en potetsekk, klarer ikke å stå på beina. Eller "Løp for livet-trikset", som er å løpe avgårde så fort som bare den. Gjerne med litt bæsj i rumpa selvfølgelig..

Heldigvis er Maren som regel på do. Selvom hun er 1 1/2 år, foretrekker hun potte eller toalett. Og det er deilig!

Hvilke triks bruker deres barn, når de ikke vil ha på bleie?

6 Søte ord

depend0o

23.mai.2011 kl.14:45

Oj, ser jeg har vært heldig på dette området;) hehe! Nora ligger i ro på stellebordet når vi skifter bæsjebleie så lenge hun får en leke å se på i mens. TIssbleier skifter vi stående, og det går også lett som bare det.

Hun er "bare" 11 mnd, så regner med hun finner ut at det er kjedelig å skifte bleie ganske snart;)

http://visbysjarm.blogspot.com/

23.mai.2011 kl.21:01

hihi,kjenner godt igjen karate-spark-trikset. Det blir mest brukt av lillegutt her i huset.
Frøkna pleier som regel å strekke ut beina så det er umulig å få en bleie mellom dem, eller rulle over på magen :p Men heldigvis går ho mye på potte, så er ikke mange bleieskifta i løpet av en dag ;)

litehi

01.jun.2011 kl.12:45

Haha, kjenner meg godt igjen :) Min lille sparker og vrir seg som en gal. Da gjelder det å gi han noe veldig spennende å se på, men det er ikke alltid det funker. Du har forresten et veldig flott hjem. Klem Stine

06.jun.2011 kl.22:29

har du gitt deg med og blogge?

Melissa- Pseudotvillingmamma

08.jun.2011 kl.01:21

Anonym: nei, jeg har ikke bestemt meg for å gi meg! Jeg har rett og slett ikke tid og energi lenger! Håper bloggenlysten min kommer tilbake:-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits