Lenge siden sist, igjen.

På tide med et innlegg igjen tenkte jeg. På denne fronten har det vært hektisk, mye sykdom og endel jobb og skolearbeid.

Det går i penicilinkurer på penicilinkurer, hostesaft og paracet. Akkurat nå går Kim på en type antibiotika og jeg på en annen, for to forskjellige typer lungebetennelse.

Jeg var på legevakten for noen dager siden, merket at formen ble verre og verre. Og hadde jeg ikke rett, jo, 200 i crp. Jeg begynner å tenke litt på HVA som kan være grunnen til disse gjentatte lungebetennelsene våre, og begynner faktisk å tenke på mugg i veggene, jeg har lite erfaring med dette, så jeg har egentlig ikke noen anelse. Men, det begynner jo å bli ganske rart dette her.

Ellers jobber jeg innen helsevesenet nå. Vil ikke utbrodere noe mer, på grunn av taushetsplikter o.l. Jeg stortrives!

Interiørmessig, skjer det lite her i huset. Men litt har jo skjedd. Og jeg har planlagt et interiørinnlegg ganske snart. Er formen bedre i morgen, så skal malekosten frem, og en vegg males.

Ellers tenkte jeg at jeg skulle spørre dere lesere, (om det er noen?) Er det noen som har erfaring med å male laminat/vinyl? Har snakket med en i malingbutikken, fått endel tips. Men ikke snakket med  noen som har gjort det enda. SÅ, noen med erfaringer med lignende?:-)

 

Kanskje jeg slenger inn et innlegg etter barna sover. Nå spiser vi blåbær og drikker saft!

Søte ord

Helene Harefrøken

03.jul.2011 kl.20:26

Der var du, ja :-) Godt å "se" deg igjen! God bedring til hele familien!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

22, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits